Seltiksi dali komentar Madarove sezone u Partizanu: To mu je bio sjajan potez!

22.06.2022

06:57

0

Boston je pažljivo pratio sve što se Izraelcu dešavalo u Beogradu

Seltiksi dali komentar Madarove sezone u Partizanu: To mu je bio sjajan potez!
20220205npObradovic1 - Copyright MN Press

Igre Partizanovog plemejkera Jama Madara pažljivo su se pratile u Bostonu i sada kada je podvučena sezona ispod završene sezone, mladi Izraelac kao i Seltiksi koji raspolažu pravom na njegov angažman u NBA, imaju dosta razloga da budu zadovoljni.

O tome svedoči i izjava pomoćnika generalnog menadžera Seltiksa Ostina Ejndža, koji nema dilemu po pitanju korisnosti Madarovog vremena provedenog pored Željka Obradovića.

- To je bilo iskustvo koje je Madara uveliko unapredilo, na parketu i van njega. On je bio neko o kome se godinama pisalo u Izraelu dok je odrastao, zato mislim da je bilo veoma hrabro od njega što je otišao sa svog terena da se bori. Mislim da je taj potez bio sjajan - rekao je Ejndž, a prenose izraelski mediji.

Izraelci posebno naglašavaju Madarove partije u plej-ofu AdmiralBET ABA lige na kojima je postizao 11,7 poena po utakmici uz procenat od 61 odsto šuta iz igre. 

Madar će se pridružiti reprezentaciji Izraela uoči utakmica protiv Poljske i Estonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a očekuje se i njegovo učešće u letnjoj ligi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike