"Beli" ostario deset godina zbog Tompsonovih žurki: Titula "ratnika" slavi se kao svadba u Srbiji, već tri dana! (FOTO, VIDEO)

21.06.2022

07:07

0

Autor: 24sedam

Bjelica i drugovi još su na nogama zbog osvajanja titule u Bostonu

"Beli" ostario deset godina zbog Tompsonovih žurki: Titula "ratnika" slavi se kao svadba u Srbiji, već tri dana! (FOTO, VIDEO)
bjelica - Copyright Tanjug/AP, Printscreen

Po sistemu "ko preživi, pričaće", preko 72 sata traje luda žurka igrača Golden Stejta posle osvajanja sedmog šampionskog naslova NBA u istoriji franšize.

Nemanja Bjelica, koji je postao četvrti Srbin sa šampionskim prstenom, prati ovaj ludi ritam zabave, ali i navijači na društvenim mrežama prepoznaju na njegovom licu "zamor materijala". Za to je "optužen" Klej Tompson od kojeg se ne razdvaja još od svlačionice u Bostonu kada je sjajni bek obećao da dolazi u Beograd.
 

 

 

Do eventualnog dolaska u Srbiju, "ratnici" su morali da odrade obavezno slavlje sa navijačima. Ekipa je bila na otvorenoj platformi autobusa, a prema broju navijača sa obe strane ulice reklo bi se da je dobar deo San Franciska izašao da pozdravi najbolji tim na planeti.

 

 

Snimljen je i Bjelica kako sa krova otpozdravlja navijačima, a posebno je komentarisana slika na kojoj "očinski" ljubi u glavu Stefa Karija.

 

 

 

Verovatno će posle slavlja na ulici sa navijačima Stiv Ker proglasiti odmor do početka priprema u septembru, jer dosta je bilo i igranja i nazdravljanja tituli poslednjih dana.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike