Bjelica izašao na Bostonov parket sa ćerkom, Milojević slavi sa Stivom Kerom (FOTO)

17.06.2022

06:32

0

Autor: 24sedam

Dvojica Srbina uhvaćeni u jednom momentu da slave zajedno

Bjelica izašao na Bostonov parket sa ćerkom, Milojević slavi sa Stivom Kerom (FOTO)
beli1 - Copyright Printscreen/YouTube

Ekipa Golden Stejta imala je čvrstu nameru da finalnu seriju završi u šestom meču na parketu Bostona i to su pokazali pozivanjem članova svojih porodica da ih gledaju u "Garden centru".

Posle trijumfa rezultatom 103:90, dodele šampionskih prstena i trofeja "Leri O'Brajen" namenjenog pobedniku NBA, "ratnici" su izašli svojim najmilijima na parket.

Retke zajedničke fotografije sa proslave svedočiće da su i dvojica srpskih "ratnika" ukala sebe u ovu sedmu titulu Golden Stejta.

Printscreen/YouTube
Dejan Milojević i Nemanja Bjelica među "ratnicima"

 

Nemanja Bjelica je posle sedam godina igranja u NBA, u 34. godini osvojio svoj prvi naslov u karijeri i proslavio ga u Bostonu sa ćerkom na vratu.

Dejan Milojević je imao sreću da je već u svojoj prvoj NBA godini učestvovao u nečem tako veliko. Bio je član stručnog štaba Stiva Kera, koji je zaslužio svoje mesto među legendama lige, jer je ovo bio njegov deveti prsten u karijeri.

Ker je kao igrač tri puta bio šampion noseći dres Čikago Bulsa i dva puta sa San Antonio Sparsima. Preuzevši Golden Stejt kao trener osvojio je četiri trofeja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike