Ništa od povratka Milutinova! Srbin ima dve opcije i nijedna nema veze sa bivšim klubovima!

20.06.2022

21:58

0

Autor: 24sedam

Centar CSKA „tražena roba“ posle izbacivanja Rusa iz Evrope

Ništa od povratka Milutinova! Srbin ima dve opcije i nijedna nema veze sa bivšim klubovima!
nikola-milutinov-cska-moscow-eb21 - Copyright Euroleague

Ponadali su se evropski košarkaški velikani da bi eliminacijom ruskih klubova iz evropskih takmičenja mogli lakše da dođu do kapitalnih pojačanja za nastupajuću sezonu.

Neki su doduše uspeli da se domognu, pre svih američkih, košarkaša koji su prošle sezone nastupali u Rusiji, ali do jednog od najtraženijih teško će doći.

Srpski centar Nikola Milutinov rado bi bio viđen u ekipama koje pretenduju na najviši plasman naredne sezone. Grci su se nadali da bi njegov dolazak u Pirej na treću utakmicu finala plej-ofa između Olimpijakosa i Panatinaikosa mogao da bude neki signal da bi ponovo mogao u crveno-beli dres, međutim informacije iz Rusije govore potpuno drugačije.

Novinar Dmitrij Planidin, prema informacijama s kojima on raspolaže, tvrdi da će nekadašnji košarkaš Partizana teško napustiti Moskvu kako bi nastupio za neki drugi evropski klub.

- Nikola Milutinov, prema informacijama, naginje ka ostanku u CSKA. Ipak, definitivno razmišlja i o NBA opciji – napisao je košarkšaki novinar iz Rusije.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike