Milutinova bih pljunuo u lice! Skandalozna izjava ukrajinskog košarkškog novinara!

12.06.2022

15:09

0

Autor: 24sedam

Oleksandr Prošuta spustio se na baš nizak nivo

Milutinova bih pljunuo u lice! Skandalozna izjava ukrajinskog košarkškog novinara!
Copyright Profimedia

Nije nikakva novost da rat izaziva ono najgore u ljudima. Ogorčenost Ukrajinaca prema svemu što ima veze sa Rusijom može da se opravda i razume, ali da se zbog igranja u ruskim klubovima najprizemnije vređaju profesionalni sportisti koji nemaju ama baš nikakve veze sa sukobljenim stranama najblaže rečeno prevazilazi granice dobrog ukusa.

Uprvo je to sebi dozvolio ukrajinski košarkaški novinar Oleksandr Prošuta, koji od početka sukoba aktivno na „Tviteru“ iznosi svoje stavove o onome što ga trenutno okružuje, međutim sa poslednjim nizom uspeo da pređe granicu dostojanstva.

Naime, Prošuta je, izrevoltiran vešću da bi španski strateg Ćavi Paskval mogao da produži ugovor sa Zenitom, napisao kako bi ga zbog toga pljunuo po sred lica, ali se tu nije zustavio, već je u svom „izlivu besa“ poimence izdvojio i nekoliko igrača kojima bi isto uradio, a među njima se našao i srpski reprezentativac Nikola Milutinov.

- Želim da ga pljunem ravno u glavu. I svakoga iz njegovog stručnog štaba, ko god nije Rus. Nemam poštovanja prema njemu. N-u-l-a – napisao je Prošuta u prvom tvitu, a potom još žešće nastavio:

 

 

- Možete da mi kažete da nemam poštovanja i slično. Odj….e. Želim da pljunem u lice svakom stranom igraču koji je igrao u plej-ofu VTB lige. I imam ceo spisak. Neću to da učinim, ali ako mi tražite da da poštujem Marija Hezonju, Vila Klajburna, Nikolu Milutinova…

 

 

Nije se, očigledno ogorčeni Prošuta ni tu zaustavio, već je svoju frustraciju do kraja istresao na jednom od članova stručnog štaba Zenita, koji je Ukrajinac.

- Sergij Voznjuk je radio sa ukrajinskom ženskom reprezentacijom, posle čega se preselio u Rusiju. I dobio je njihovo državljanstvo. To je osoba kojoj pre svih želim da pljunem u lice. Tek toliko – završio je Oleksandr Prošuta.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike