Milutinov se vraća? Nikola nema ništa protiv, samo da se poklope finansije!

10.03.2022

17:16

0

Autor: 24sedam

Grci pišu da bi mogla da se obnovi saradnja sa Olimpijakosom

Milutinov se vraća? Nikola nema ništa protiv, samo da se poklope finansije!
Nikola Milutinov - Copyright MN Press

Inostrani košarkaši u ruskim klubovima preko noći su se našli „ni na nebu ni na zemlji“. Onog momenta kada je Evroliga suspendovala Uniks, CSKA i Zenit iz elitnog takmičenja, te Lokomotivu Kubanj iz Ervokupa, usledio je egzodus, pre svih američkih asova.

Armejci se, barem dosad, nalaze u najtežoj situaciji. Jer, dok igrači iz drugih klubova još nisu pronašli nove angažmane, Tornike Šengelija i Danijel Heket već su se stavili na raspolaganje Serđu Skariolu u bolonjskom Virtusu.

U središtu velike zbrke nalazi se i jedan srpski košarkaš. Nikola Milutinov još nije napustio CSKA, ali veliko je pitanje šta će se dogoditi ukoliko se suspenzija Rusa oduži. Prostora za manevar u ovom trenutku je veoma malo, o čemu je 24sedam već pisao, a jedno od rešenja za reprezentativca „orlova“ bi moglo da se pronađe u povratku na dobro poznatu adresu.

Pojedini grčki mediji pišu da bi Olimpijakos u perspektivi bio veoma „zagrejan“ za obnovu saradnje sa Milutinovim, koji je dres pirejskog velikana nosio pet godina.

Grci navode da srpski centar ne bi odbacio mogućnost povratka u dvoranu „Mira i prijateljstva“, a isto važi i za crveno-bele, „sve dok postoji dogovor o ekonomskoj strani“.

Ipak, mediji u zemlji Helena nisu precizirali tajming potencijalnog transfera. Podsetimo, prema trenutnim propozicijama prelasci iz jednog u drugi evroligaški klub nisu mogući pošto je prelazni rok završen. To znači da bi, ukoliko Olimpijakos već ove sezone želi Milutinova, propozicije morale da se menjaju, što nije nemoguće, tim pre što je nešto slično već uradila UEFA za fudbalere koji su napustili ruske i ukrajinske klubove.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike