Sudije ovo rade samo u Beogradu, Partizan je kriv što nije šampion! Čuveni trener analizirao meč za titulu (VIDEO)

07.06.2022

11:24

0

Autor: 24sedam

Vlade Đurović ne slaže se sa odlukom da se isprazni dvorana na utakmici Crvene zvezde i Partizana

Sudije ovo rade samo u Beogradu, Partizan je kriv što nije šampion! Čuveni trener analizirao meč za titulu (VIDEO)
Vlade Đurović - Copyright printscreen/tvarenasport

Niko kome je košarka pri srcu ne oseća se dobro nakon poslednjeg meča finala AdmiralBet ABA lige.

Sve što su košarkaši pokazali na terenu, a bilo je tu kvaliteta i te kako, palo je u vodu pod naletima huliganizma sa tribina.

Nemile scene, prekid utakmice, pražnjenje dvorane... Sve to ostavilo je gorak ukus čak i među igračima Crvene zvezde koji su odbranili titulu.

Svoje viđenje cele situacije dao je za TV Arenasport naš čuveni košarkaški stručnjak Vlade Đurović.

- Ova odluka da se hala isprazni je prestroga, to se dešava samo u Beogradu, nisam čuo nigde da se to desilo u Splitu, Zagrebu, Podgorici, Ljubljani ili Baru - rekao je Đurović koji se iznenadio što su sudije tako strogo reagovale:

- Vrlo diskutabilna odluka da se isprazni hala, mogli su da ostave recimo samo gornji prsten, bilo je ljudi koji su sedeli sa suprugama i mirno gledali meč. Nisu čak ni vikali. Sudije prekoračuju ovlašćenja i to baš u Beogradu. I kakvo je ovo slavlje Zvezde bez navijača, pesme, skandiranja, sve mi je to osiromašeno zbog hira nekih ljudi.

 

 

Što se tiče same utakmice, poručio je da je presudila trojka Markovića, dok veruje da je Partizan imao dobru šansu da slavi na meču, ali ju je prokockao.

- Partizan je imao veliku šansu da dobije, imao je vođstvo i nervoznu Zvezdu, praznu halu... Nije bilo prednosti domaćeg terena, a imali su i najboljeg Pantera do sada. Ali sve to uz prosečnog Madara, Mura i Avramovića, a podbacili su Ledej, Lesor i Smailagić - direktno je prozvao "krivce" za poraz iskusni trener.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike