Ogroman osećaj gorčine i pored osvojenog trofeja, Luka Mitrović poziva: Uvek se prelomi na leđima igrača, kome ovo ide u korist?

07.06.2022

04:09

0

Zvezdin centar ogorčen posle još jedne mučne utakmice

Ogroman osećaj gorčine i pored osvojenog trofeja, Luka Mitrović poziva: Uvek se prelomi na leđima igrača, kome ovo ide u korist?
STJ_4986_1 - Copyright AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanovic

Završeno je mučenje zvano finale plej-ofa AdmiralBet ABA lige, Crvena zvezda je šampion, Partizan je u dramatičnoj završnici ostao bez trofeja, ali ipak, košarka je malo kome na umu.

Posle tri i po sata mučenja, prekida, pražnjenja dvorane, Zvezda je pobedila u "majstorici", ali je malo ko pričao o sportu posle meča.

Bivši kapiten Zvezde Luka Mitrović priznao je to posle meča.

- I pored osvojenog trofeja, imam ogroman osećaj gorčine zbog svega što se dešavalo i što se dešava iz godine u godinu. Ovo ne govorim kao zvezdaš ili partizanovac, nego kao igrač koji sve ovo trpi i na čijim leđima se koplja lome. Ne znam kome sve ovo ide u korist, voleo bih da se više ne nikada ne ponovi. Za ovo smo se borili i trenirali 10 meseci, a onda usledi pauza od sat vremena, nakon čega utakmica može da se prelomi na bilo koju stranu i da na kraju ne zavisi od vas. Na ljudima koji su na pozicijama je da učine da se ovo više ne dešava, ako je ikako moguće. Čestitam igračima Partizana, sačuvali smo hladne glave i mi i oni, kao i svojim igračima na celoj ovoj sezoni – rekao je Mitrović za TV Arena sport.

Sada sledi kratka pauza, pa završnica košarkaške Superlige, ali je i dalje neizvesno da li će se ona igrati…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike