Dobrić je MVP finala, podigao priznanje pa poručio: Partizan se dobro borio, imali smo malo sreće, ali smo zaslužili!

07.06.2022

05:48

0

Bio je najbolji u finalu

Dobrić je MVP finala, podigao priznanje pa poručio: Partizan se dobro borio, imali smo malo sreće, ali smo zaslužili!
Ognjen Dobrić - Copyright AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović

Posle serije incidenata, prekida i ružnih scena Crvena zvezda je izašla kao šampion AdmiralBet ABA lige posle pet utakmica sa Partizanom.

Crveno-beli su slavili u dramatičnoj završnici "majstorice", a na kraju je Ognjen Dobrić poneo zvanje najkorisnijeg igrača finala.

- Jako naporno. Samo mi znamo kroz šta smo prošli u ovoj finalnoj seriji, znamo koliko je bilo iscrpljujuće. Ali, mislim da smo ovaj trofej zaslužili. Tim i stručni štab, svi smo žestoko radili za ovo. Svaki igrač, od prvog do poslednjeg. Čestitam saigračima na tituli, a i igračima Partizana koji su dali sve od sebe, pokazali su se kao pravi protivnik, trudili su se, jer u ovoj utakmici nije bilo nazad, ulog je bila titula, borili su se fer i pošteno. Možda smo malo imali sreće. Ali, zaslužili smo trofej. Jedna od najdražih titula. Da se malo odmorimo, proslavimo, pa idemo dalje – rekao je Dobrić.

Nažalost, incidenti su neizbežna tema…

- Sve to poremeti.... Ali, kako nama tako i njima, ni u čiju korist. Nikome ne odgovaraju prekidi. Izašli smo koncentrisaniji.

Dobrić je šesti igrač Zvezde koji je poneo titulu finala AdmiralBet ABA lige. Pre njega, to zvanje su nosili: Boban Marjanović (2015), Stefan Jović (2016), Čarls Dženkins (2017), Bili Beron (2019) i Lendri Noko (2021).

U svim tim finalima Zvezda je osvajala titulu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike