Laso prespavao u bolnici posle infarkta, lekari traže da bude van košarke jedno vreme

06.06.2022

09:14

0

Španski lekari obrazložili svoje mišljenje o stanju trenera Real Madrida

Laso prespavao u bolnici posle infarkta, lekari traže da bude van košarke jedno vreme
pablo laso - Copyright MN Press

Nakon što je doživeo srčani udar, trener Real Madrida Pablo Laso će ostati u bolnici i biće mu naređeno mirovanje narednih meseci, ali se u ovoj fazi procenjuje da će se vratiti radu sa ekipom.

Laso je proveo noć na intenzivnoj nezi nakon srčanog udara koji je doživeo u nedelju i u dogledno vreme će ostati u bolnici kako bi obavio testove koji će utvrditi uzrok srčanog udara i težinu njegovog stanja.

Pomoćnik Mateo Čos vodiće ekipu do kraja plej-ofa, u kojem trenutno vode sa 2-0 protiv Baskonije u polufinalnoj seriji. Laso je, kako je saopšteno, pokazao pozitivne znake i dobro raspoloženje u razgovorima sa svojim najbližima.

Ostaje, međutim, pitanje je šta će biti sa karijerom 54-godišnjeg trenera. Očekuje se da će lekari Lasu preporučiti odmor u trajanju od jednog do tri meseca, pored dijete, antikoagulansa i umerenog vežbanja, a tražiće se jedno vreme udalji od terena.

Lasovu budućnost će odrediti rezultati testova kojima će se podvrgnuti, mada se u Španiji veruje da je ovim stavljena tačka na njegovu trenersku karijeru.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike