Beograd će da gori, slavićemo kao nikad pre! Ovo je prva poruka Srbina – košarkaškog vladara Evrope!

21.05.2022

20:17

0

Autor: 24sedam

Vasa Micić u svom gradu odbranio dve krune

Beograd će da gori, slavićemo kao nikad pre! Ovo je prva poruka Srbina – košarkaškog vladara Evrope!
EFES_032 - Copyright MN Press

Retko šta lepše može da doživi profesionalni sportista od onoga što se večeras desilo Vasiliju Miciću. Sjajni plejmejker vodio je Anadolu Efes do odbrane kontinentalnog trona, on je drugi put uzastopno proglašen za najkorisnijeg igrača završnog turnira Evrolige, a šalg na torti večeri za pamćenje je to što je Vasa sve to uradio u svom Beogradu.

U finalu Fajnal-fora u Areni turski šampion je u velikoj drami savladao madridski Real 58:57, a Vasa je u prvim impresijama posle meča istakao da njemu i saigračima, i pored velikog umora, predstoji besana noć u srpskoj prestonici.

- Ne znam koliko će mi odmora biti potrebno posle večeras. Svi znaju da će večeras goreti Beograd, povešću ceo tim u izlazak i slavićemo kao nikada pre – rekao je Micić.

S obzirom na rezultat koji je ostvaren, srpski maestro je bio prilično trezven posle završetka velikog finala.

- I ova titula je posebna. Ništa se kod mene nije bitnije promenilo do pre pet minuta. I dalje sam bez teksta. Celog života nosiću ovaj momenat u srcu, biće zauvek prelepa uspomena – kazao je Vasa, ne zaboravivši da u momentima velikog slavlja istakne zasluge svih saigrača za ostvaren rezultat.

- Ništa ne bih postigao bez saigrača. Četiri sjajne godine, dve evrotitule... Timski rezultati su iznad svega – poentirao je Vasa Micić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike