Priprema se sramno vređanje Željka Obradovića! Zvezdini navijači dele skandalozan tekst koji će se pevati na majstorici (FOTO)

06.06.2022

08:02

6

Autor: 24sedam

Skandal u najavi za odlučujuću utakmicu finalne serije plej-ofa

Priprema se sramno vređanje Željka Obradovića! Zvezdini navijači dele skandalozan tekst koji će se pevati na majstorici (FOTO)
PARTIZAN_vs_CIBONA_128 - Copyright MN Press

Portal 24sedam došao je u posed skandaloznog teksta koji se deli navijačima Crvene zvezde sa zahtevom da se reči nauče napamet kako bi se večeras na petoj utakmici finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige horski vređao trener Partizana Željko Obradović.

Uz poruku "svi moraju da nauče pesmu za pon", autor ovog nedela kroz stihove poručuje:

24sedam
 

 

"Na pešačkom si ženu zgazio

Političar ti sve oprostio,

Pi.ko rumena, bagro napredna,

je.aće te horda cigana

na na na na naaaa

Na na na na naaa"

Najtrofejniji trener nije prvi put na udaru Zvezdinih huligana. Najgroznije reči upućivane su mu i kada je u Pionir dolazio na evroligaške utakmice sa Fenerbahčeom, iako nikad neće biti jasno ovakvo ponašanje prema čoveku, koji ne samo da je zadužio srpsku košarku svojim rezultatima na klupi reprezentacije, već svojim ponašanjem nije pokazao ništa što bi na ovaj način isprovociralo reakciju druge strane.

Ostaje da se vidi na koji način će se prema uvredama odnositi delegat utakmice i sudije i da li će dozvoliti divljanje huligana.

Crvena zvezda je domaćin večerašnje, pete utakmice finalne serije plej-ofa. Trenutnu rezultat je 2-2.

Karte za ovaj meč su podeljene za 60 minuta u hali "Aleksandar Nikolić", a Crvena Zvezda je  saopštenjem podsetila da će crveno beli imati veliku i bučnu podršku sa tribina večeras, te “apelovala” na sve koji se budu našli u hali "Aleksandar Nikolić" da ne nose na utakmicu sitan novac, upaljače, priveske i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren: “Navijajmo isključivo za naš tim i klub! Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen”.

Međutim, poruke sa uputstvima koje kruže među navijačima govore u prilog tome da su saopštenja samo ograda od onoga što se želi postići na večerašnjoj utakmici!

Ako se uzmu u obzir i prethodna sramotna ponašanja navijača Crvene zvezde, nedostojna jednom ovakvom sportskom takmičenju za očekivati je sve, osim sportske atmosfere.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike