Obradović pred najvažniji duel u sezoni: Samo da odigramo kao u četvrtom meču!

05.06.2022

11:17

0

Trener Partizana svestan je da ih sutra očekuje najteža utakmica

Obradović pred najvažniji duel u sezoni: Samo da odigramo kao u četvrtom meču!
Željko Obradović - Copyright AdmiralBet ABA liga/Partizan/Dragana Stjepanović

Samo jedan dan je ostao do poslednje utakmice u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde i Partizana u kojoj se odlučuje ko će sledeće sezone igrati u Evroligi.

U taboru crno-belih su svesni da ih očekuje bez dileme najteža utakmica, a trener Željko Obradović je otkrio da bi voleo da igrači imaju isti motiv kao što je bio slučaj u četvrtom meču.

- Već sam rekao, treba se pripremiti razmišljajući o tome šta sve može da se promeni u odnosu na ove četiri utakmice. Detalji, verovatno, neki mali ponovo. Ono što bih ja voleo je da ekipa ima isti moral, istu želju, isto požrtvovanje, kao što smo imali praktično od druge utakmice u ovoj finalnoj seriji - poručio je Obradović.

Ponovo se dotakao detalja Obradović, koji će, prema njegovom mišljenju, imati veliki uticaj na utakmicu.

- Analizirali smo mnogo u ovih prethodnih sedam dana, koliko traje serija, sve neke male, sitne detalje i naravno da se bavimo time, kao što se bavi i ljudi iz Crvene zvezde. Očekujem stvarno zanimljivu petu utakmicu, i neka pobedi bolji - zaključio je trener Partizana.

Rade Zagorac, kapiten Partizana, smatra da je čisto košarkaški ova serija dostojna finala ABA lige i da se zasluženo igra peta utakmica.

- Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudili različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Verujem da je sezona zaslužila, po onome kakva je bila, da se završi u jednoj utakmici. Mnogo puta sam ponovio da nema mnogo mesta za velike izmene između utakmica. Sada imamo dan više, koji će poslužiti ekipi da se regeneriše. Mi ćemo videti šta možemo da uradimo da, ipak, neke stvari pripremimo za petu utakmicu - istaako je Zagorac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike