Radonjić i Lazić složni pred Zvezdin meč sezone: Onakva utakmica ne sme da se ponovi, sve mora da bude drugačije!

05.06.2022

17:07

1

Trener i kapiten crveno-belih imali su poseban apel za navijače

Radonjić i Lazić složni pred Zvezdin meč sezone: Onakva utakmica ne sme da se ponovi, sve mora da bude drugačije!
20210214mmRadonj011 - Copyright MN Press

Nije mnogo vremena ostalo do meča sezone – Crvena zvezda i Partizan igraju "majstoricu" u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Pobednik podiže trofej i ide u Evroligu, tako da ulog ne može biti veći.

Crvena zvezda je domaćin, ulaznice su razdeljene za manje od sat vremena, tako da će svi otvoreni delovi dvorane "Aleksandar Nikolić" biti potpuno ispunjeni.

Crveno-beli imaju i dodatni motiv, kao da je potreban, a to je što su u poslednjem meču ubedljivo izgubili, što je pomenuo i trener Dejan Radonjić.

- Posle četiri odigrane utakmice i 2:2, došli smo do petog, odlučujućeg meča u ovoj finalnoj seriji. Tri meča su bila odigrana na jedan način, ovaj poslednji potpuno drugačije i to ne želimo da se ponovi. Čvrstom igrom, svom energijom koju imamo u ovom trenutku, sa dugim intervalima dobre koncentracije i potpuno drugačijom igrom u oba pravca želimo da odigramo ovu utakmicu – rekao je Radonjić, pa istakao:

- Pozivam još jednom naše navijače da nas bodre, pruže nam podršku u utakmici koja je važna, ali da to čine fer, sportski i korektno i da se na kraju radujemo dobrom rezultatu.

Kapiten Branko Lazić rekao je da sve mora da bude drugačije od prethodnog meča.

- Očekuje nas veliko finale i peta utakmica. Sve mora biti drugačije od prethodne utakmice, od odbrane, čvrstine, energije. Očekujem reakciju iako ova serija nije samo jedna utakmica, već deo celine u kojoj su ostale tri koje su bile potpuno drugačije. Spremni ćemo dočekati ovu utakmicu.

I on je uputio apel navijačima:

- Borili smo se za naše navijače u petoj poslednjoj utakmici, i sada smo došli do te situacije. Još jednom apelujem na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez ikakvih uvreda na račun protivnika niti ubacivanja predmeta na teren.

Hala Aleksandar Nikolić otvara se u ponedeljak već od 17 sati, a kontrole na ulazima će biti vrlo detaljne. Na ulazimo će biti oduzimani upaljači, sitan novac, svi predmeti koji mogu da posluže kao predmeti koji mogu da se ubace u teren.

Kapacitet dvorane je smanjen nakon kazne AdmiralBet ABA lige, a utakmica počinje u 20 sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike