Javio se Đenka i oduševio Delije: Dođi na utakmicu, navijaj, da igrači Partizana budu uzdrmani (VIDEO)

05.06.2022

17:40

2

Jedan od najomiljenijih stranaca u istoriji kluba poslao poruku pred meč sezone

Javio se Đenka i oduševio Delije: Dođi na utakmicu, navijaj, da igrači Partizana budu uzdrmani (VIDEO)
čarls dženkins - Copyright MN Press

Sutra je meč sezone i za Crvenu zvezdu i za Partizan. Pobednik podiže trofej AdmiralBet ABA lige i ide u Evroligu sledeće sezone.

Ulaznice su razgrabljene, apeli upućeni, a pristalice crveno-belih je posebno oduševio Čarls Dženkins, popularni "Đenka", igrač Zvezde u dva mandata i zauvek ljubimac navijača. On se oglasio dan pre finala i poslao poruku:

- "Dođi", "'ajde" – rekao je na srpskom, pa nastavio:

- Idemo, dođi na utakmicu, ovo je peti meč. Znamo šta je ulog, moramo da budemo u Evroligi sledeće sezone. Dođite, budite glasni i neprijateljski nastrojeni koliko god možete. Svi znaju koliko su šesti igrač, koliko pritiska stvaraju na oba tima, ali važno je da navijači Zvezde naprave atmosferu koja će uzdrmati igrače Partizana. Kao što vidite, domaći teren je važan.

 

 

On i dalje sa velikim i dragim emocijama gleda na svoj dolazak u Zvezdu.

- Svi znaju koliko volim navijače Crvene zvezde. Na ličnom planu mi je bilo važno da budem prihvaćen negde, jer mi je to prva godina van lige. Kad igraš u NBA ti živiš san svakog drugog. Trebao mi je svež početak, bilo me je sramota jer nisam imao klub. Otišao sam u Zvezdu, a podrška koju sam dobio tamo je nešto što sam oduvek želeo.

Navijači Zvezde su oduševljeno reagovali, a izređali su se komentari kao što su: "Volimo te, brate naš", "Brat naš Đenka" i slični.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike