Partizan odradio trening pred dva nesvakidašnja gosta: Ne znamo kakav će da bude ishod majstorice, ali jedno je sigurno (VIDEO)

04.06.2022

18:46

0

Autor: 24sedam

Crno-beli vrše poslednje pripreme pred meč sezone

Partizan odradio trening pred dva nesvakidašnja gosta: Ne znamo kakav će da bude ishod majstorice, ali jedno je sigurno (VIDEO)
kkpart-kkcz-116 - Copyright MN Press

Partizanova sezona stala je u jedan meč. Crno-beli su kroz Evrokup ispustili priliku da ugrabe evroligašku ulaznicu, a popravni imaju na regionalnom koloseku.

Izabranike Željka Obradovića jedna pobeda deli od povratka u elitno društvo evropske košarke, ali će do nje morati da dođu na najteži način – pred skoro punim tribinama dvorane „Aleksandar Nikolić“ navijača Crvene zvezde.

Beogradski večiti rivali u ponedeljak (20.00, TV Arena sport Premium1) igraju majstoricu finala AdmiralBet ABA lige, a posle četvrte epizode doigravanja deluje da je blaga psihološka prednost na strani „valjka“ posle izuzetno ubedljivog trijumfa u petak uveče (112:84).

Crno-beli su u subotu poslepodne u beogradskom hramu košarke odradili trening pod budnim okom Obradovića i njegovog stručnog štaba, ali i dva pripadnika policije, koji su se tu najverovatnije našli preventivno pošto su pristalice Zvezde u slično vreme najavili dolazak ispred „Pionira“ kao znak podrške njihovim mezimcima i treneru Dejanu Radonjiću.

- Iza nas je dobra utakmica, mislim da je pristup bio pravi. Sad je na nama da bude ovako i u petoj utakmici. Da krenemo iz agresivnosti, u napadu pametno i nadam se da će da se završi na što bolji način za nas – rekao je Gregor Glas za klupsku televiziju.

Talentovani slovenački košarkaš ističe da će crno-beli biti spremni na sve uslove, uz želju da samo jedna stvar bude izbegnuta:

Kako god da bude, mi moramo to da prihvatimo i da odigramo što bolje. Nadam se samo da neće biti klizavo kao u trećem meču, a na sve ostalo se spremamo.

Veliki adut Partizana u odlučujućem meču mogao bi da bude i Alen Smailagić, koji je posle veoma turbulentnog perioda, u prošlom duelu nagovestio da se vraća u formu za početka sezone kada je bio jedan od najkonkretnijih igrača u crno-belom.

- Spremamo se za meč, ne znamo kakav će da bude ishod, mi ćemo da se borimo, da damo sve od sebe i videćemo ko će da pobedi na kraju – kazao je srpski reprezentativac, i osvrnuo se na umor u samom finišu sezone:

- Imamo fizioterapeute koji nam pomažu pri oporavku. Kao i kod svih igrača, postoji umor, ali trudimo se da se to ne vidi na terenu i da sve potrebe, koje se tiču odmora, završavamo van parketa – kazao je Alen Smailagić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike