Željko naterao Trifunovića da se izvini Zvezdi i Radonjiću! Strašno je pogrešio, nema opravdanja!

03.06.2022

19:29

0

Autor: 24sedam

Trofejni strateg još jednom pokazao veličinu

Željko naterao Trifunovića da se izvini Zvezdi i Radonjiću! Strašno je pogrešio, nema opravdanja!
kkpart-kkcz-174 - Copyright MN Press

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi… Jedan od osnovnih sportskih postulata večeras je pogazio Uroš Trifunović, zbog čega je dobio žestoku packu od trenera Željka Obradovića, koji je još jednom pokazao svoju veličinu.

Mladi košarkaš Partizana je za svoj nesportski potez i gestikulaciju prema klupi Zvezde posle postignutih poena, koja je izazvala veliku buru na parketu, odmah sankcionisan isključenjem, a posle povratka ekipa u svlačionicu od najtrofejnijeg trenera Evrope je dobio još jedan zadatak.

- Trifunović je strašno pogrešio zato što je reagovao na klupu, bez obzira da li je bio isprovociran, nije bitno. Istog trenutka sam prišao, izvinio se. Posle utakmice sam pozvao Trifunovića i kapitena Zagorca da nađu trenera i da mu se lično izvine, njemu i celoj Crvenoj zvezdu. Želim da to istaknem, žalim zbog toga što je došlo. Mislim da je bespotrebno reagovao tako i da nema opravdanja – kazao je na konferenciji za medije posle meča Obradović.

Podsetimo, Partizan je večeras u četvrtom meču finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige savladao Crvenu zvezdu 112:84 i tako se izborio za majstoricu, koja će se u ponedeljak od 20 časova igrati pred navijačima crveno-belih u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike