U Pioniru nije bilo navijača preko kapaciteta hale! Dokument crno-belih koji demantuje javnost (FOTO)

02.06.2022

13:25

0

Poznat je i tačan broj

U Pioniru nije bilo navijača preko kapaciteta hale! Dokument crno-belih koji demantuje javnost (FOTO)
viber_image_2022-06-01_20-19-32-009 - Copyright 24sedam/P. K.

Treća utakmica finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde i Partizana ostaće upamćena po prekidu i neredima na parketu hale "Aleksandar Nikolić".

I dok se dan kasnije gotovo nimalo ne govori o igri timova, kao ni o pobedi Partizana, koji je tako produžio seriju i sebi nadu da može do titule, samim tim i do plasmana u Evroligu, pristižu saopštenja i obraćanja klubova.

Najpre se Crvena zvezda oglasila saopštenjem, kasno sinoć, da bi danas usledilo novo obraćanje na zvaničnom sajtu kluba, u kome se između ostalog nalazi da je Pionir bio ispunjen preko dozvoljenih kapaciteta:

- Ovoga puta nažalost ne. Stotine ubačenih upaljača, mobilni telefon koji je umalo pogodio trenera Dejana Radonjića, kese kojima su gađani članovi delegacije KK Crvena zvezda tokom zamračenja hale (inače prenatrpane i preko kapaciteta u kojoj je parket postao klizalište), topovski udari, sramni transparenti reprezentativcu naše zemlje, desetine uvreda, brojna upozorenja, čaše sa pićima, lutke na naduvavanje, konačno i staklena flaša kojom je pogođen jedan od sudija ove utakmice…

Navodi Crvene zvezde o broju navijača nisu tačni!

Ubrzo je usledio i demant iz Partizana, te je redakcija 24sedam dobila zvaničan podatak o broju prodatih karata za meč, ali i sa podacima koliko je bilo ljudi sa sezonskim akreditacijama.

KK Partizan
 

Ukoliko je, prema podacima dostupnim u javnost, kapacitet hale "Aleksandar Nikolić" 8.000 mesta, jasno je da prekršaja nije bilo.

Ukupno je na tribinama bilo 7.931 posetilaca, među kojima je bilo 7.492 sa dnevnim i sezonskim ulaznicama, dok je sa sezonskim akreditacijama bilo 292 lica, među kojima su službena lica, pripadnici policije, članovi TV Arena sport, novinari, volonteri...

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike