Divljanje, pljuvanje i neregularni uslovi na derbiju (VIDEO)

02.06.2022

10:21

0

Očajna organizacija u trećoj utakmici finala plej-ofa ABA lige

Divljanje, pljuvanje i neregularni uslovi na derbiju (VIDEO)
viber_image_2022-06-01_23-03-08-574 - Copyright 24sedam/P. K.

Partizan je smanjio na 2:1 vođstvo Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige, a meč koji je odigran u sredu uveče u dvorani “Aleksandar Nikolić” su obeležili brojni incidenti i prekid u finišu meča koji je trajao nešto manje od tri sata.

Sudijska trojka na čelu sa slovenačkom arbitrom Matejom Boltauzerom prekinula je meč i napustila teren 57 sekundi pre završetka, pošto je arbitar Uroš Nikolić pogođen sa tribina tokom tajm-auta, a na putu ka sudijskoj svlačionici Boltauzter je i fizički napadnut, što se može videti na video snimku.

Utakmica je nastavljena posle skoro sat vremena pauze, iako nije ni trebalo da počne. Sudije nisu imale hrabrosti da “sviraju kraj pre početka”u strahu od moćnika koji su sedeli u prvim redovima.

Košarkaši Crvene zvezde dočekani su na parketu uz topovske udare zasuti raznim predmetima, pa je sreća da niko od igrača nije povređen.

Gađane su i sudije, koje su pod pritiksom tokom utakmice svirale rekordan broj koraka košarkašima Crvene zvezde. Na kraju je sreća da se niko od košarkaša nije povredio u hokejaškim uslovima.

Rukovodstvo Partizana dozvolilo je prodaju 1.500 ulaznica više od kapaciteta dvorane, pa je došlo do ogormne kondenzacije. U takvim uslovima igrači oba tima su se često klizali i padali, igrana je vrlo spora košarka, ali je na sreću sve prošlo bez posledica po igrače.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike