Sada je sve jasno: Novi snimak otkrio ko je zapravo udario sudiju Boltauzera (VIDEO)

02.06.2022

12:40

0

Slučajno i bez namere

Sada je sve jasno: Novi snimak otkrio ko je zapravo udario sudiju Boltauzera (VIDEO)
sudija udarac (1) - Copyright TV Arena sport

Treći meč u finalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige, između Crvene zvezde i Partizana, izazvao je reakcije i dan nakon meča.

Crno-beli su uspeli da pobedom u susretu koji je doslovno trajao tri sata, produže seriju, te se sada okreću četvrtoj utakmici koja je na programu u petak od 18.30 pred njihovim navijačima.

Međutim, treći meč, nažalost nisu obeležila samo sportska dešavanja, već i prekidi, te izvesni neredi, ali i kontakt sa sudijom.

Kako se na pojedinim snimcima, objavljenim nakon meča može videti, u momentima kada su sudije prekinule meč, na 57 sekunde do kraja, te krenuli ka tunelu, glavni arbitar meča, Slovenac Matej Boltauzer je dobio udarac u glavu.

U prvi mah, mnogi su pomislili da je reč o nezadovoljnom navijaču, koji je želeo da se obračuna sa sudijama, ali na novom snimku, iz drugog ugla, vidi se zapravo jasniji razvoj situacije.

Reč je o sasvim slučajnom udarcu pripadnika žandarmerije, koji je obezbeđivao meč, te je želeo da zaštiti sudije od mogućih neželjenih predmeta i uvreda.

U gužvi, policajac je slučajno i bez namere "zakačio" Boltauzera, koji je nastavio svoj put ka svlačionici.

Utakmica je nakon kraće pauze i pražnjenja jednog dela tribina u hali "Aleksandar Nikolić" nastavljena, a Partizan je upisao preko potrebnu pobedu, ukoliko i dalje sanja titulu i Evroligu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike