Radonjić zadovoljan pobedom, bez komentara o dešavanjima posle meča: Nisam video šta je tačno bilo, ali sam činio sve da bude mirno

29.05.2022

21:39

0

Trener Zvezde miran posle vođstva od 2:0 u seriji, dobro zna šta ih čeka u trećoj utakmici

Radonjić zadovoljan pobedom, bez komentara o dešavanjima posle meča: Nisam video šta je tačno bilo, ali sam činio sve da bude mirno
Dejan Radonjić - Copyright AdmiralBet ABA liga/Partizan/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda je uspela da povede 2:0 u finalnoj seriji protiv Partizana, iako je preživela pravu dramu.

Ipak, i uzbudljiva završnica i napet finiš derbija su ostali u drugom planu zbog nesportskog ponašanja dela publike, koji su vređali goste, a posle meča je jedan deo publike i fizički nagrnuo na klupu crno-belih.

Čak su i igrači Zvezde i trener Dejan Radonjić došli da smiruju svoje pristalice. Upitan o tome posle meča, trener je samo odgovorio:

- Ja stvarno nisam video o čemu se radi i dao sam stvarno sve od sebe da se stvari i tokom meča i na kraju privedu kraju, ali nisam tačno upoznat sa dešavanjima, tako da ne bih mogao da komentarišem.

Što se tiče same utakmice…

- Kao što sam rekao odmah posle prve utakmice, a i juče, kakav nas meč očekuje - obistinilo se apsolutno. Partizan je bio večeras jači nego u prvom meču i bez obzira što smo mi vodili, od početka je bilo jasno da će tu biti teška utakmica. Tokom meča imali smo određenih situacija u kojima smo mogli bolje da reagujemo i da dobre stvari iz odbrane valorizujemo kroz pametniji napad, ali objektivno nije to nimalo lako bilo protiv dobrog Partizana. U zadnju četvrtinu smo ušli tako što je posle nekog vremena došlo do stizanja prednosti od strane Partizana, ali tu smo dobro odreagovali, uspeli smo u tim trenucima kada je bilo potrebno da budemo nešto mirniji i da na kraju dođemo do 2:0 što nam je bila želja.

Usledilo je pitanje kakvu atmosferu očekuje u sredu, kada Partizan bude bio domaćin, a Radonjić je bio kratak:

- Potpuno smo svesni da će navijači Partizana da daju veliku podršku svom timu da nas savlada. To je to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike