Partizan potvrdio! Bez Delija u utakmici finalne serije!

25.05.2022

08:43

0

Autor: 24sedam

Serija će početi u petak, a crno-beli će biti domaćini u sredu

Partizan potvrdio! Bez Delija u utakmici finalne serije!
PARTIZAN_vs_BUDUCNOST_010 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde boriće se za titulu u AdmiralBet ABA ligi, a početak finalne serije zakazan je za petak. U prve dve utakmice, domaćin će u dvorani "Aleksandar Nikolić" biti crveno-beli, a onda "domaćinstvo" prelazi na crno-bele.

Tim povodom oglasio se i klub iz Humske, vezano za prodaju ulaznica.

 

 

Karte će moći da kupe samo vlasnici sezonskih karata, a na takav potez su se odlučili i u taboru crveno-belih, dan ranije.

- U sredu, 1. juna, Partizan NIS će u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Crvenu zvezdu MTS. Treća utakmica finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, na programu je od 20.30, a prodaja dnevnih ulaznica za ovaj meč počinje u četvrtak, putem servisa Tickeltine i sajta www.tickeltine.rs

Usled velikog interesovanja i malog broja dostupnih dnevnih ulaznica, kupovina dnevnih ulaznica za meč protiv Crvene zvezde MTS omogućena je samo vlasnicima sezonskih karata KK Partizan NIS.

Sezonske ulaznice će svakako važiti, ali će "sezonci" moći da dokupe dodatne karte i tako na derbi povedu svoje prijatelje. Ovim gestom, klub želi da im se još jednom zahvali za iskazanu vernost i podršku tokom čitave sezone - navedeno je na sajtu crno-belih, a takođe su objavljeni i termini prodaje.

- Prodaja se vrši od četvrtka, u poslovnici Ticketline u TC Merkator na Novom Beogradu (Radnim danima od 10 do 18 časova, subotom od 10 do 16), u poslovnici Ticketline u TC Stadion (Svakog dana od 10 do 18 časova)  i na upit putem mail adrese [email protected]. Ukoliko bude potrebe, prodaja će se vršiti i na dan utakmice, na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" od 18 časova do početka meča.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument i priloženu sezonsku ulaznicu - zaključeno je u objavi.

Cene ulaznica za predstojeći duel su:

Tribina: 2.500 dinara

Parter: 3.000 dinara

Premium: 5.000 dinara

Superior: 5.000 dinara

Court Seat 1. red: 25.000 dinara

Court Seat 2. red: 20.000 dinara

Court Side 1. red: 16.000 dinara

Court Side 2. red: 12.000 dinara

Podsetimo, u polufinalu, Partizan je izbacio Budućnost, a Zvezda Cedevita Olimpiju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike