Budućnost preti Partizanu! Znamo kako da vratimo seriju u Beograd!

14.05.2022

14:35

0

Podgoričani u nedelju (20.45 Tv Areana) dočekuju crno-bele u drugom meču polufinalne serije regionalnog takmičenja

Budućnost preti Partizanu! Znamo kako da vratimo seriju u Beograd!
part-bud-57 - Copyright MN Press

Košarkaši Budućnosti u nedelju (20.45 Tv Arena) dočekuje Partizan u drugom meču polufinalne serije AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli vode sa 1:0, ali u taboru Podgoričana veruju da ponovo mogu da vrate seriju u Beograd, a trener domaćina Aleksandar Džikić zna kako mogu da slave u sutrašnjem duelu. 

- U plej-ofu ovog takmičenja povoljan rezultat se ostvaruje ako se igra čvrsto, ako se igra sa mnogo energije, sa upornošću i željom. To su preduslovi, mora da se radi i nema drugog načina. Mora da se vjeruje i da se želi - istakao je Džikić.

Košarkaš Budućnosti Edin Atić očekuje i veliku podršku sa tribina, kakvu su imali tokom čitave sezone.

- U svakom našem velikom meču smo imali ogromnu podršku sa tribina ove sezone. Nadam se da će i u nedeljnom susretu publika biti naš šesti igrač. Odigrali smo tri duela sa Partizanom ove sezone i u svakom smo, u određenom trenutku, jurili dvocifrenu razliku što nas je dodatno umaralo. Potrebno je da nametnemo naš ritam i da pogodimo šuteve koje imamo jer smo u svim utakmicama imali veliki broj otvorenih šuteva bez uspeha. U prethodnom meču smo dozvolili da se Partizan odlepi zbog naših grešaka. Stigli smo do minus sedam u trećoj četvrtini, ali nas je opet šut koštao da uđemo u egal utakmicu. Potrebno je da iskontrolišemo skok i izgubljene lopte, uz adekvatan šut verujem da možemo da dođemo do pobede pred našom publikom - rekao je bek Podgoričana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike