Partizan na ovo čeka dugih devet godina! U Podgorici za finale AdmiralBet ABA lige

14.05.2022

10:47

0

Autor: 24sedam

Parni valjak gostuje Budućnosti sa željom da izbegne treći polufinalni meč

Partizan na ovo čeka dugih devet godina! U Podgorici za finale AdmiralBet ABA lige
20220120ivPartizanMega88 - Copyright MN Press

Pred košarkašima Partizana je prva "meč lopta" u polufinalu AdmiralBet ABA lige,  dok domaća Budućnost hvata "zadnji voz" za ostanak u igri.

Vode crno-beli sa 1:0, potrebne su im dve pobede kako bi učinili nešto što im nije polazilo za rukom poslednjih devet godina!

Košarkaši Partizana od 2013. do danas nisu uspeli da se plasiraju u finale regionalnog takmičenja, te im ovo mora biti i dodatni motiv. Pored činjenice da im trijumf u Podgorici donosi duži period za pripremu finala. U slučaju poraza morali bi da odigraju još jednu utakmicu u Beogradu.

Pred meč, koji je na programu u nedelju od 20.45 u Sportskom centru Morača, trener Partizana Željko Obradović poručuje:

MN Press
 

- Očekuje nas još jedna utakmica protiv veoma dobre ekipe Budućnosti. Pravila u plej-ofu se znaju, stoga nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica na gostovanju u Podgorici ali idemo sa ambicijama da odigramo dobro.

Crno-beli su već u Podgorici, a večeras će odraditi i trening u hali u kojoj će biti odigrana utakmica.

- Imamo večeras još jedan trening u Podgorici za pripremu svih detalja sutrašnjeg meča. Znamo da do naše ovosezonske utakmice u Morači, Partizan tamo dugo nije pobedio i da će nam biti još teže da i četvrti put u sezoni savladamo odličnog rivala kakva je Budućnost. Verujem da će oni dati sve od sebe da se vrate u Beograd na treću utakmicu, a na nama je da im čvrstom i pametnom igrom to ne dozvolimo - poručio je bek Partizana Uroš Trifunović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike