Voriorsi poniženi, Baksi preko Holideja do meč lopte (VIDEO)

12.05.2022

06:21

0

Konačno je zaigrao i Bjelica

Voriorsi poniženi, Baksi preko Holideja do meč lopte (VIDEO)
bjelica1 - Copyright Tanjug/AP

Goldent Stejt Voriorsi će do ginala plej-ofa NBA lige sačekati bar još jednu utakmicu - Memfis je uspeo da odloži slavlje, dok je Milvoki u duelu sa Bostonom, ponovo stigao do prednosti.

Grizliji su gubili sa 1:3, te su se našli pred ponorom, međutim, noćas su priredili svojevrsno iznenađenje i produžili seriju - slavili su veoma ubedljivo, 134:95.

Šesta utakmica će rešiiti sve, a u petoj je konačno prve minute upisao i srpski košarkaš, Nemanja Bjelica. Igrao je Beli nešto manje od 20 minuta, te postigao pet poena, tri skoka i dve asistencije.

Domaćin je već na poluvremenu imao rešen meč, kada je vodio sa 27 poena razlike.

Razlog loše igre Voriorsa nije poznat, ali zaostatak u jednom trenutku je iznosio i velikih 55 poena, pa je Memfi rutinski završio posao.

Memfis su predvodili Desmond Bejn, Džeren Džekson i Tajus Džons sa po 21 poenom, dok je sa druge strane najefikasniji bio Kjel Topson sa 19 poena.

Milvoki Baksi su bili na ivici poraza od Boston Seltiksa, ali su u finišu na pogon Drua Holideja stigli do velike pobede i nove prednosti. Aktuelni šampion sada vodi sa 3:2 i ima meč loptu u Viskonsinu.

Janis Adetokumbo je bio najefikasniji sa 40 poena i 11 skokova, dok je meč viner Holidej postigao 24 poena, te dodao po 8 skokova i 8 asistencija.

Seltikse je pak predvodio Džejson Tejtum sa 34 poena.

Boston - Milvoki 107:110 (2:3)

Memfis - Golden Stejt 134:95 (2:3)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike