Jokić se uključio u program iz štale: Kad budem star, debeo i džangrizav... Emocije pljušte u Somboru (VIDEO)

12.05.2022

05:51

0

Nikola oduševio i van terena, te pokazao koliko uživa u domovini

Jokić se uključio u program iz štale: Kad budem star, debeo i džangrizav... Emocije pljušte u Somboru (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Printscreen/Twitter/NBA on TNT

Srpski centar Nikola Jokić i definitivno je dobitnik MVP priznanja za tekuću sezonu u NBA ligi, a nagradu je primio u rodnom Somboru i to dok se vraćao sa jahanja, pa je dodela upriličena ispred štale.

Koliko je bilo emotivno i značajno govori i snimak na kome su porodica i najbliži saradnici  centra Nagetsa, ali i njegove suze.

Nakon proslave sa tamburašima, Nikola je govorio u direktnom programu TNT-a.

- Sada ne razmišljam o nagradama, ali ću verovatno jednog dana kada budem star, debeo i džangrizav pričati svojoj deci da sam nekada dobro igrao košarku. Svi znaju da sam isti čovek, nadam se da me ovo u budućnosti neće promeniti - rekao je Jokić za TNT.

Srpski centar je tako "odbranio" priznanje osvojeno i prethodne sezone, a priznao je koliko mu znači što su bili prisutni oni najbliži.

- Bio je to zaista emotivan trenutak za mene. Niko nikada nije došao ovde, bilo je neverovatno.

Priznao je Nikola da nikada nije ni zamišljao da će se njegovo ime naći među velikanima poput Majkla Džordana, Medžika Džonsa, Lebrona Džejmsa... 

- Samim tim to što se moje ime pominje među tim velikanima, koji su obeležili ovaj sport i ligu mi mnogo znači. Najviše zbog neke vrste nasleđa koje će ostati iza mene. Ali nastaviću da igram i trudim se na način na koji sam to činio ceo život.

A sada je vreme za slavlje.

- Verovatno uz muziku, pivo prijatelje i porodicu - dodao je Jokić i na kraju priznao i da mu je sada lakše, jer više neće odgovarati na pitanja o  osvajanju nagrade.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike