Jokić igrao povređen i opet dominirao! Trener ga hvali: On je definicija ratnika, potpuno zaslužuje MVP priznanje

28.04.2022

06:27

0

Denver je ispao, ali trener kaže da su ponosni posle svega

Jokić igrao povređen i opet dominirao! Trener ga hvali: On je definicija ratnika, potpuno zaslužuje MVP priznanje
Tan2022-4-28_5235898_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jed Jacobsohn

Denver je završio svoje učešće u plej-ofu i uopšte NBA sezonu. Nikola Jokić je igrao fantastično cele sezone, svi očekuju MVP priznanje, ali Nagetsima nije pomogla još jedna monstruozna partija Srbina.

Koliko dobra – otkrilo se tek posle meča. Nikola je, naime, igrao povređen, jer je sve vreme imao problema sa tetivom, ali i teretom koji je nosio tokom cele sezone, preneo je trener Majkl Meloun.

- Mislim da je imao problema sa tetivom, bila je baš zategnuta pre meča. A i budimo iskreni – kumulativni umor, partije tokom sezone, sve što je izneo na svojim plećima. Definitivno je bio iscrpljen i mentalno i fizički i emotivno, ali se borio sa tim. Taj momak je ratnik. Ne razumem one koji ga kritikuju. Nije savršen, ali je definicija ratnika – takmičarski je raspoložen i konstantan tokom cele sezone. Nadam se da će osvojiti MVP jer zaslužuje.

Što se tiče same serije, trener je ponosan uprkos eliminaciji.

- Kao trener, ne mogu biti ponosniji na grupu koja je mogla samo da se preda posle treće utakmice. Svi ti ljudi, niko nam nije davao šanse da pobedimo u seriji, a mnogi su govorili da će nas večeras razbiti. Mi nismo takvi. Ponosan sam na sve što smo ostvarili 48 pobeda tokom ligaškog dela, uprkos svim povredama. A protiv tako iskusnog tima smo se borili žestoko u tri utakmice. Idemo kući uzdignute glave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike