Ovako je Kari ugasio nade Jokića i Denvera i poželeo im "laku noć": Tako to rade šampioni, pogađaju kad je najteže (VIDEO)

28.04.2022

05:51

0

Stef je stavio tačku na dramatičan meč u San Francisku

Ovako je Kari ugasio nade Jokića i Denvera i poželeo im "laku noć": Tako to rade šampioni, pogađaju kad je najteže (VIDEO)
kari - Copyright Printscreen/YouTube/VL

Golden Stejt je izbacio Denver našeg Nikole Jokića iz plej-ofa pobedom od 4:1 u seriji.

Voriorsi su bili jedan od najdominantnijih timova lige u prošloj deceniji, u kojoj su osvojili tri titule u četiri sezone. Onda su 2019. osvojili Zapad, pa su na scenu stupile razne povrede, koje su ga gurnule na dno i to je bio kraj "dinastije".

E, ali kada je Stef Kari zdrav, a sa njim i Drejmond Grin i Klej Tompson, kao i "gomila" sjajnih kao što su Oto Porter, Geri Pejton Drugi, Kevon Luni, Džordan Pul, Nemanja Bjelica i drugi – to je onda potpuno druga priča.

Imao je Denver solidnu sezonu, a Nikola Jokić nestvarno dobru, ali prošlo je vreme u NBA kada jedan igrač može da vuče tim do finala. Dobro su to Nagetsi osetili od Voriorsa, od kojih su ispali u pet utakmica.

Osim pobede u prošlom meču, u jutrošnjem porazu su pružili najjači otpor. Utakmica je bila vrlo neizvesna do samog finiša, a onda je nastao "revolveraški" obračun Jokića i Karija. Srbin je postigao 12 poena u finišu, ali je poslednji ekser u nade Denvera zakucao Kari.

Golden Stejt je vodio tri razlike, imao je ceo napad, koji je vodio do kraja, a onda je sekund pre kraja napada i 30 sekundi pre kraja meča Kari pobegao dvojici čuvara i u ulazu, preko Jokića levom rukom položio loptu u koš. I odmah Denveru poručio mimikom: "Laku noć".

Na kraju meča su se dvojica lidera sportski pozdravila.

Tanjug/AP Photo/Jed Jacobsohn
 

Istina, ovo je kraj sezone za Denver, a sada je na upravi i treneru da vide kako mogu da ojačaju ekipu, čak i kada ozdrave Džamal Marej i Majkl Porter Mlađi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike