Jokić radio šta je hteo i to sve preko mene! Najbolji defanzivac NBA priznao svoju nemoć protiv Srbina

22.04.2022

05:53

0

Autor: 24sedam

Drejmond Grin nije mogao da zaustavi Jokića, ali je njegov tim pobedio u Denveru

Jokić radio šta je hteo i to sve preko mene! Najbolji defanzivac NBA priznao svoju nemoć protiv Srbina
jokic1 - Copyright Tanjug/AP

Drejmond Grin je u poslednjim sekundama 4. četvrtine uspeo da zaustavi Nikolu Jokića u defanzivi, a posle utakmice koju su "ratnici" dobili sa 118:113 imao je jednu poruku za svoje navijače:

- Bio sam užasan cele noći dok sam se oporavljao od pik-en-rola. Nekoliko puta sam lažirao, trener Ker me je napao na poslednjem tajm-autu. Samo sam znao da moram da ostanem dole i da nateram Jokića da ide preko mene. Večeras sam mu dao mnogo prostora - rekao je Grin.

- Bio je bolji od mene, fenomenalan večeras. Završavao je napade iz reketa, bacao je "floutere", pogađao sa poludistance, za trojku... Radio je sve večeras. Kao što uvek kažem, želim da mu otežam svaki šut, mislim da sam večeras odradio slab posao. Uradio sam tako da mu sve prođe preko mene - zaključio je Grin.

 

 

Mediji, ipak, u prvi plan dižu njegovu odbranu u poslednjih 60 sekundi kada je uspeo da ukrade jednu loptu Jokiću. Međutim, pitanje je koliko je ta dobra defanzivna akcija Grina uticala na konačan rezultat budući da je ekipa Golden Stejta imala u rukama 116:111.

Naravno, navijači su i u prethodnoj odbrani videli čist faul Grina, što su probali da dokumentuju fotografijom spornog momenta. Da su ga i sudije videle bio bi to šesti faul krilnog centra "ratnika" i onda sasvim sigurno ne bi imao ni poslednju odbranu kao svoj najveći trofej sa treće utakmice u plej-of seriji.

Printscreen/YouTube
 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike