Čin dobre volje, Budućnost poručuje svojim navijačima pred Zvezdu: Ne vređajte igrače i njihove porodice!

15.04.2022

13:20

0

Autor: 24sedam

Plavi izdali saopštenje

Čin dobre volje, Budućnost poručuje svojim navijačima pred Zvezdu: Ne vređajte igrače i njihove porodice!
džikić - Copyright AdmiralBet ABA liga

Mnogo puta gledali smo utakmice visokog napona između Budućnosti i Crvene zvezde u AdmiralBet ABA ligi, bilo je tu svega i svačega, a Podgoričani su sada načinili akt dobre volje.

Izdali su saopštenje u kom su poručili svojim navijačima da ne vređaju protivničke igrače.

- Budućnost poziva, apeluje i moli sve navijače koji nas verno bodre da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica . Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi, a time pokazujete i razumevanje prema klubu i eventualnim kaznama koje su za naš klub ogromne - saopšteno je iz Budućnosti.

Klub je napomenuo da je nakon prethodnog meča sa Borcem iz Čačka kažnjen zbog skandiranja i paljenja pirotehnike zbirnom kaznom od 15.100 evra.

Ovoga puta postoji i "faktor Nikola Ivanović", koji je za navijače Budućnosti "izdajnik", jer je letos postao član beogradskog kluba, a koji je, zbog toga, bio na meti pojedinaca i kada je nosio dres reprezentacije Crne Gore, pišu Vijesti.

Kapije Sportskog centra Morača biće otvorene od 19 i 30.

- Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog rigoroznih provera prilikom ulaska.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike