Partizanovo NBA blago merka trofeje: Pokupio sam neke fore u Americi, ne bih se bunio da finale Evrokupa igramo protiv Huventuda!

11.04.2022

07:00

0

Smajli nasmejan posle trijumfa nad Megom

Partizanovo NBA blago merka trofeje: Pokupio sam neke fore u Americi, ne bih se bunio da finale Evrokupa igramo protiv Huventuda!
20220410dsMegaPartizan39 - Copyright MN Press

Partizan je uspeo da se revanšira Megi za poraz u prvom delu sezone. Crno-beli su stigli do ubedljivog trijumfa, ubacili 97 poena i zagrejali srca navijačima pred početak odlučujućeg dela sezone.

Uživali su košarkaši Partizana na parketu, videlo se to i po njihovim osmesima, a to je sve začinio Alen Smailagić sa nekoliko gestijulacija otvorenim šakama prema krovu posle dobrih poteza njegovih saigrača.

Ljubitelji NBA znaju da je to tamo česta pojava.

- Pa da, posle zakucavanja, da podržim saigrače, dignem publiku. Da se hemija digne, tako se radi u Americi, kupio sam malo fore, a-ha-ha – rekao je Smailagić.

MN Press
 

Generalni utisak posle duela sa Megom među crno-belima je više nego pozitivan.

- Osećamo se super, posebno zato što imamo i slobodan dan, morao sam malo da zaćutim, prošao je trener, a-ha-ha. Možda smo ih u prvoj utakmici malo potcenili, ali smo ovaj put stigli ful spremni. Kada smo došli do određene razlike, počeli smo da privodimo utamicu kraju.

Bilo je jasno da Smailagić i njegovi saigrači uživaju, posebno pri kraju utakmice kada su se bacali za svaku loptu.

- Trener nas podržava, kaže igrajte slobodno. Posle osećamo slobodu koju nam je dao, hoćemo da se bacimo za loptu, da igramo, da šutnemo. I to nekako ispunjava i nas i klupu i navijače, sve ide u krug.

Sledi završnica sezone, a Partizan će u osmini finala Evrokupa igrati protiv turske Burse koju sa klupe vodi Dušan Alimpijević.

- Pripremamo se već duže vreme, dižemo se, ima još nekih grešaka. Cilj je finale i osvajanje.

Verovatno se niko među pristalicama Partizana ne bi bunio da 30 godina posle Istanbula u finalu igrate protiv Huventuda?

- Nama ne bi nimalo smetalo – rekao je Smajli, kroz osmeh, a kako drugačije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike