Reči 2 trenera posle nepunih 30 razlike! Partizan uradio sve ono čega se Mega pribojavala!

10.04.2022

13:11

0

Autor: 24sedam

Rezultat je bio 97:68 u korist crno-belih

Reči 2 trenera posle nepunih 30 razlike! Partizan uradio sve ono čega se Mega pribojavala!
STJ-8925 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana bili su veoma ubedljivi na gostovanju ekipi Mege. Sa čak 29 poena razlike tim Željka Obradovića je savladao domaćina, za 21. trijumf u ovoj sezoni AdmiralBet ABA lige.

- Bila je je ovo lepa utakmica. Igrali smo protiv tima koji igra specifičnu košarku. Iskoristiću priliku da čestitam mom kolegi Vladi Jovanoviću koji sa ovim mladim momcima tokom čitave sezone radi sjajan posao. Ovaj mladi tim igra dobro i u ovom meču je pokazao šta ga krasi. Kada igraš protiv mladog tima moraš da shvatiš da moraš da imaš motivaciju kakvu oni imaju.

Mislim da smo igrali veoma ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta i zato želim da čestitam mojim igračima, ali i da se zahvalim ljudima koji su došli da nam pomognu da odigramo utakmicu kako treba - kazao je Obradović kome je kolega Jovanović mogao samo da čestita.

- Čestitam Partizanu i Željku Obradoviću na pobedi i želim im da u oba takmičenja ostvare sve zacrtane ciljeve.

U prvoj četvrtini, Mega se i "držala", ali je druga četvrtina (26:8) odredila dalji tok meča.

- Sve ono čega smo se pribojavali se na kraju i ostvarilo. Partizan ima svoj način igre i od toga ne odstupa. Već u prvom minutu, dok ekipe još nisu našle napadački ritam, oni su uspostavili nivo kontakta i dobrim skokom u napadu dobili samopouzdanje. U prvom poluvremenu Panter je pokazao zašto je glavni igrač Partizana i jednostavno nismo uspeli da ga zaustavimo, iako smo se za to spremali. Pravio nam je zaista mnogo problema.

U drugoj četvrtini Partizan uspostavio svoj ritam, a mi nismo imali rešenje za njihov skok što je rezultovalo ovakvom razlikom. U drugom poluvremenu smo pokušali da uhvatimo priključak, ali to je bilo na samo na trenutke, što se ispostavilo kao nedovoljno da utakmicu učinimo zanimljivijom. Imao bih dosta toga da zamerim mojim igračima, ali kad igrate protiv Partizana u ovakvom raspoloženju, onda vam oni ostavljaju jako malo prostora - zaključio je Jovanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike