Šta je sa Nedovićem? Svi se pitali zašto je nestao bivši igrač Zvezde! Evo njegovog objašnjenja!

07.04.2022

10:14

0

Autor: 24sedam

Srpski košarkaš komentarisao dešavanja iz Litvanije

Šta je sa Nedovićem? Svi se pitali zašto je nestao bivši igrač Zvezde! Evo njegovog objašnjenja!
nemanja nedovic profimedia - Copyright Profimedia

Da li je sam ugasio nalog na Tviteru, ili je to učinio neko drugi? Ovih dana se postavljalo pitanje zašto Nemanje Nedovića nema na popularnoj društvenoj mreži na kojoj je bio veoma aktivan.

Na kraju se oglasio i košarkaš Panatinaikosa.

- S obzirom da se digla velika prašina oko mog profila došao sam da kažem da sam ga sam deaktirivrao. Nije bilo razloga da bilo ko drugi to uradi jer sam pisao samo činjenice.

Savetujem svima da provode manje vremena na društvenim mrežama jer sam sinoć spavao osam sati i 28 minuta i osećam se sjajno. Ponovo ću deaktivirati profil, tako da doviđenja - napisao je Nedović koji je dospeo u žižu javnosti pre nekoliko dana.

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović je na Tviteru komentarisao dešavanja uoči meča bivšeg kluba, Crvene zvezde. Podsetimo pre početka meča sa Žalgirisom crveno-beli nisu držali zastavu sa natpisom "Stop ratu".

Zbog toga su naišli na osudu na društvenim mrežama, da bi Nedović uzvratio, upitavši "šta je sa zastavama NATO". Sve to je pokrenulo spekulacije da ga zbog iznošenja ličnih stavova nisu "zabranili".

Ali, sada znamo i pravu istinu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike