Ne mogu da verujem da živim u eri Obradovićevog povratka! Veliki ljubitelj košarke Janić za 24sedam o ljubavi prema Partizanu

03.04.2022

07:04

0

Ističe čuveni odbojkaš da se rado seća uspeha crno-belih pod Duškom Vujoševićem i da se nada skorom povratku kluba u Evroligu

Ne mogu da verujem da živim u eri Obradovićevog povratka! Veliki ljubitelj košarke Janić za 24sedam o ljubavi prema Partizanu
20160605mmAtanas - Copyright MN Press

Godinama unazad, čak decenijama, pod svodovima dvorane Pionir na utakmicama Partizana mogli ste da vidite poznato lice. U pitanju je Bojan Janić, naš poznati odbojkaš i bivši reprezentativac i osvajač medalja sa najvećih takmičenja.

Danas je Janić trener Partizana i bio je zajedno sa svojim timom gost Košarkaškog kluba, a sve povodom osvajanja Kupa u odbojci. Ipraćeni su crno-beli odbojkaši sa uzvicima "Šampioni, šampioni", a Janić je izdvojio malo vremena da priča za čitaoce portala 24sedam o svojoj ljubavi prema Partizanu.

Prema košarci. Prema crno-belim bojama.

- Izaći ćemo na teren da predstavimo trofej Kupa. Ja sam prilično redovan na basketu, kada god mogu, kada mi to obaveze dozvole. Ovo mi je hram košarke, Partizan... Najomiljeniji sport, najomiljenji klub - u dahu kaže Janić za 24sedam, pa dodaje:

- Košarku najviše volim. Odbojku volim, njome se bavim, ali košarka je prva ljubav i poslednja!

I njemu je kao i mnogim navjačima Partizana i dalje pomalo neverovatno da se takvo ime kao što je Željko Obradović vratilo na klupu crno-belih posle tri decenije.

- Neverovatno! Ne mogu da verujem da živim u eri njegovog povratka! Srećan sam, verujem da dolaze još lepši dani, drago mi je što će ostati na duže staze, što će praviti ekipu gde ima mnogo mladih igrača.

Kako ti se čini ekipa?

- Super je. Talentovani su momci, nadam se da će što više njih ostati. Imaju višegodišnje ugovore i da će uz Obradovića rasti. Da dočekamo opet tu Evroligu konačno!

Za kraj, Janić ističe da košarkašku sekciju Partizana prati od davne 1988. godine! Istinski je ljubitelj Partizana i košarke!

- Recimo, prvi put sam išao 1988. sa tatom u Skoplje. Mali sam bio, sećam se samo te utakmice. Sećam se Istanbula, najradije se sećam Duletovih godina, sećam se i Fajnal fora 1998. godine. Baš sam prisutan kada god mogu. Čak sam znao da dođem iz inostranstva na dva dana samo da bih gledao basket. Sada i jubilej 30 godina od Istanbula, taman da se sve to proslavi kako treba - zaključio je Janić za 24sedam.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike