Bili Beron se otvorio: Bio sam anksiozan, pod stresom, nisam spavao!

29.03.2022

15:34

0

Autor: 24sedam

Košarkaš Zenita o prethodnom periodu

Bili Beron se otvorio: Bio sam anksiozan, pod stresom, nisam spavao!
20210219mmBeron01 - Copyright MN Press

Bivši košarkaš Crvene zvezde Bili Beron govorio je za strane medije o aktuelnoj situaciji u Rusiji i Evroligi, a poznato je da je njegov Zenit suspendovan.

Istakao je da je bio vrlo anksiozan kada je saznao da njegov tim neće nastaviti takmičenje u Evroligi.

- Kako smo igrali ove godine, mislim da smo imali dobre šanse da igramo fajnal-for. Prošle godine smo bili na jednu utakmicu od F4, dok ove godine imamo veće šanse. Imali smo, jer je sve samo stalo. Završili smo trening, trebalo je da igramo protiv Barselone i samo smo saznali da neće doći. Sve je počelo od toga. Potpisao sam ugovor na dve godine, a kada sam sa porodicom napustio Rusiju i otišao kući, bilo je mnogo nesigurnosti. Zbog toga sam bio anksiozan i pod stresom. Nisam ni spavao, sve je bilo pod znakom pitanja. Hoću da igram Evroligu i dalje, ne znam da li će Zenit biti u Evroligi sledeće godine, a ja ću imati 31 godinu - kaže Beron i dodaje:

- Dogovorio sam se sa njima da budem slobodan igrač na kraju ove sezone, samo da vidim šta će se desiti. Ali to je značilo da moram da se vratim ovde i završim sezonu. Zenit je bio saglasan, bili su kul, dali su mi sve što sam tražio i mogućnost da sam odlučujem o svojoj sudbini - rekao je bek.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike