Cedevita Olimpija se zahvaljuje Partizanu: Ovo je primer odlične saradnje u regionu, ponovo se ovde igra dobra košarka!

29.03.2022

11:30

0

Direktor Ljubljančana Davor Užbinec smatra da ovo treba da bude primer ponašanja klubova u AdmiralBet ABA ligi

Cedevita Olimpija se zahvaljuje Partizanu: Ovo je primer odlične saradnje u regionu, ponovo se ovde igra dobra košarka!
partizan - Copyright ABA/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Ljubitelji košarke su mogli da uživaju u pravom derbiju između Cedevite Olimpije i Partizana u nedelju, čime se i AdmiralBet ABA liga pokazala u najboljem svetlu.

Tim se slaže i direktor Ljubljančana Davor Užibinec.

- Sa velikim zadovoljstvom vam se obraćam. Ne zbog pobede protiv Partizana, ne zbog plasmana u plej-of, već naše zadovoljstvo prozilazi iz jednostavne činjenice da smo zajedno dokazali da se u našem regionu igra vrhunska košarka i da klubovi međusobno sarađuju u prijateljskom odnosima, umeju da prirede pravi košarkaški spektakl koji prevazilzi naš region - poručio je Užbinec.

Direktor Cedevite Olimpije još jednom se zahvalio čelnicima Partizana, koji je istakao da su ova dva kluba pravi primer saradnje u regionalnoj ligi. 

- Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem rukovodstvu Partizana, koji su se bezrezervno uključio u našu zajedničku akciju koja nas je podsetila na vremena kada je jugoslovenska košarka bila najjača na svetu. Ujedno se zahvaljujemo i rukovodstvu AdmiralBet ABA ligi, koja je saslušala želje oba kluba, i ruku pod ruku učestvovala u ovom košarkaškom spektaklu. Posebna zahvalnost ide navijačima kako domaćoj, tako i gostujućoj, jer su pružili neverovatnu atmosferu i dokazali da se mečevi u AdmiralBet ABA ligi mogu pratiti bez incidenata. Dokazali smo da zajedno možemo sve, za dobrobit košarke - zaključio je Užbinec.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike