Laporta priznao dva pojačanja za leto, dvojicu nije smeo da komentariše: Zameriće mi da miniram pregovore!

29.03.2022

11:15

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek katalonskog kluba još nije siguran u reakciju Dembela i njegovog menadžera

Laporta priznao dva pojačanja za leto, dvojicu nije smeo da komentariše: Zameriće mi da miniram pregovore!
ćavi1 - Copyright Tanjug/AP

Predsednik Barselone Žoan Laporta priznao je da su sa agentom Usmana Dembelea počeli razgovori oko produženja ugovora, ali je odbio da kaže koliko mu je bliska ideja o dolasku Mohameda Salaha i Roberta Levandsovskog na Nou Kamp.

- Jako volim Dembelea, on je neverovatan, dali smo mu ponudu koja je istekla 20. decembra, ako želi da ostane, mora da prihvati naše limite u platama. Nikada ne znamo šta će biti sa Dembeleom i njegovim agentom - citirao je Laportu novinar Fabricio Romano na svom Tviteru.

Dembele (24) je prešao u Barselonu iz Borusije Dortmund za 140 miliona evra, a ove sezone je upisao 21 nastup u svim takmičenjima, postigao je dva gola i zabeležio devet asistencija. Njegov ugovor sa Barselonom ističe na kraju sezone.

Profimedia
Đoan Laporta

Isti izvor prenosi da je Laporta odbio da priča o dvojici golgetera, ali je rekao da za leto Barsa već ima dva sigurna pojačanja.

- Potpisali smo dva igrača za sledeću sezonu: jedan je vezni, drugi je centralni defanzivac. Ali nije mi dozvoljeno da kažem njihova imena. Najbolji igrači žele da se pridruže Barseloni, to je jasno. Ne mogu da kažem da li razgovaramo o Levandovskom i Salahu, jer će klub reći da stvaram probleme u pregovorima.

Nezvanično se spominju vezista Milana Frank Kesi i defanzivac Čelsija Andreas Kristensen kao moguća pojačanja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike