Sve za ljubav, sve za Partizan! „Grobari“ napravili feštu u Laktašima - ovako se dočekuje najtrofejniji trener Evrope (VIDEO)

03.12.2021

22:26

0

Autor: 24sedam

Sjajan doček za Željka Obradovića u ekipu

Sve za ljubav, sve za Partizan! „Grobari“ napravili feštu u Laktašima - ovako se dočekuje najtrofejniji trener Evrope (VIDEO)
thumbnail_Screenshot_20211203_231140 - Copyright Printscreen/YouTube/TV Partizan

Uželeli su se navijači Partizana svojih košarkaša. Dvonedeljna reprezentativna pauza je završena, a crno-beli sezonu nastavljaju gostovanjem u Laktašima protiv Igokee. Mada je i to gostovanje više geografsko, jer klub iz Humske godinama unazad ima sjajnu podršku u Republici Srpskoj.

Ona neće izostati ni ovoga puta. Nema dileme da će Zagorca i drugove, kada u subotu od 19 časova istrče na parket, dočekati veliki vetar u leđa sa tribina, ali su se „grobari“ potrudili da pozdrave svoje mezimce i pre nego što lopta sutra uveče bude podbačena.

Nekoliko desetina navijača Partizana sačekalo je crno-bele ispred hotela na povratku sa treninga i uz baklje, vatromet i pesmu pozdravilo njihov dolazak u Banja Luku. Posebne ovacije doživeo je najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović, koji je pored transparenta sa svojim likom i, sada već, kultnom rečenicom „Zar ludost nekad nije dobra“, pozdravljen i modifikovanim omiljenim stihom iz jedne narodne pesme „Sve za ljubav, sve za Partizan“!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike