Skandalozan gest Jusufa Nurkića! Ovakav potez još nijedan sportista nije uradio (VIDEO)

21.03.2022

07:16

0

Autor: 24sedam

Bosanski centar uzeo pravdu u svoju ruke

Skandalozan gest Jusufa Nurkića! Ovakav potez još nijedan sportista nije uradio (VIDEO)
Jusuf Nurkić - Copyright Profimedia.rs

Bosanski košarkaš Jusuf Nurkić dospeo je u žižu američke javnosti zbog nesvakidašnjeg poteza na utakmici Indijane i njegovog Portlanda, koju su Pejsersi dobili rezultatom 129:98.

Nurkić je odmah po završetku utakmice prišao jednom mlađem navijaču iz prvog reda i posle nekoliko razmenjenih reči iz njegove ruke uzeo telefon i bacio ga nekoliko metara dalje ka tribinama.

Bosanski centar nije igrao ovu utakmicu zbog probela sa petom i nije jasno zašto se odlučio za ovakav duel sa pristalicom domaćeg tima. Prema nezvaničnim informacijama, Nurkić je tokom meča bio provociran, ali ga to neće spasiti kazne dicipilinskog organa lige i verovatno privatne tužbe oštećenog navijača. 

 

 

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji se tokom sezone dogodio između igrača i navijača. Još se pamti da je jedan navijač izbačen iz dvorane jer je ošamario Ronda tokom utakmice između Los Anđeles Lejkersa i Finiks Sansa.

Takođe, Lebron Džejms je izbacio dva navijača zbog vulgarnih komentara u meču sa Pejserima, dok Rasel Vestbruk poslednjih nedelja često govori o prozivkama kako u areni tako i na društvenim mrežama i njihovim uticajima na život njegove porodice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike