Jokić nije pronašao rešenje za raspoloženog Karija: Voriorsi konačno prekinuli niz, Bruklin "pregazio" Filadelfiju i Hardena (VIDEO)

11.03.2022

06:15

0

Srpski centar je zaustavljen na asistenciju od tripl-dabla

Jokić nije pronašao rešenje za raspoloženog Karija: Voriorsi konačno prekinuli niz, Bruklin "pregazio" Filadelfiju i Hardena (VIDEO)
Tan2022-3-11_5157513_0 - Copyright Tanjug/AP

Protekle noći u NBA ligi su odigrana samo dva duela, a na terenu je bio i Nikola Jokić, koji je prikazao još jednu standardno dobru partiju, ali je njegov Denver kapitulirao

Bolji od Nagetsa noćas su bili Golden Stejt Voriorsi, odnosno Stef Kari. Ovaj susret okončan je rezultatom 113:102, a jedan od najboljih šutera u ligi, ako ne i najbolji, ubacio je 34 poena.

Kariju je sve išlo od ruke, a odličan je bio i Džordan Pul, pa su Voriorsi konačno prekinuli niz od tri uzastopna poraza u međusobnim duelima.

 

 

Srpskom centru, noćas je nedostajala samo jedna asistencija kako bi upisao novi tripl-dabl. Meč je završio sa 23 poena, 12 skokova i devet asistencija, ali za novu pobedu, ono što već svi znamo, falio je još jedan raspoložen šuter u timu iz Kolorada.

Bruklin je u gostujućoj dvorani naneo ubedljiv poraz Filadelfiji sa 129:100. Bio je ovo okršaj novajlije u dresu Filadelfije, a bivšeg igrača Bruklina, Džejmsa Hardena sa jedne strane i Kevina Durenta i Kajra Irvinga sa druge.

I dok je Harden "počišćen" sa terena, u ostalom kao i glavni Jokićev konkurent u MVP trci, Džoel Embid, Durent i Irving su bili na nivou.

Set Kari je takođe bio veoma insirisan, verovatno da "zahvali" Netsima na trejdu, te im je ubacio 24 poena i bio jedan od zaslužnijih za trijumf.

NBA LIGA - REZULTATI

Petak

Filadelfija - Bruklin 100:129

Denver - Golden Stejt 102:113

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike