Kalinić nije želeo u Partizan, a sada deli lekcije: Tokom leta su sve predstavljali kao Džordane (VIDEO)

09.03.2022

13:49

0

Kako je naveo, kontaktirao je sa Obradovićem

Kalinić nije želeo u Partizan, a sada deli lekcije: Tokom leta su sve predstavljali kao Džordane (VIDEO)
20211114ivZvezdaPartizan52 - Copyright MN Press

Košarkaški reprezentativac Srbije, Nikola Kalinić letos se vratio u Crvenu zvezdu kao jedno od većih pojačanja.

U danima koji su usledili, pokazao se kao idealan igrač za tim Dejana Radonjića, a sada je otkrio i da je bilo pregovora sa drugom stranom, Partizanom, te da je tada ponuda stigla od Željka Obradovića, sa kojim je sarađivao u Fenerbahčeu.

- Bili smo letos u kontaktu. Željko je pitao mene i agenta da pređem u Partizan. Odgovorio sam mu da to neću učiniti jer ne želim - kazao je Nikola Kalinić u razgovoru za "Baksetnews", pa dodao:

- Nalazim se na velikom broju fotografija na kojima se vidim kako proslavljam Zvezdine trofeje. Ne mislim da je prikladno tako olako menjati klupske boje. Naročito ako ne moraš i ako već možeš da se vratiš u Zvezdu.

Tada ga je novinar podsetio da nije retkost da igrači prelaze u redove velikih rivala, ali srpski reprezentativac smatra da je svaki transfer priča za sebe.

- Poptuno razumem da neko želi da igra na višem nivou ili da prihvati finansijski unosniju ponudu. Na kraju dana, mi igramo samo 10 do 15 godina i to nam je šansa da što bolje unovčimo karijeru.

Nametnula se i tema transfera Vasilisa Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakosa.

- Imao je svoje razloge da pređe u sredinu gde će biti glavni igrač i to nije mogao da postigne u Panatinaikosu imajući u vidu tadašnji tim. Smatrao je da nema dovoljno prostora u Panatinaikosu i ovim prelaskom je promenio izgled grčke košarke. Olimpijakos je bio u usponu, a PAO u blagom padu - rekao je Kalinić.

A što se tiče ove sezone, i prelaznog roka na domaćoj sceni, bilo je dosta specifičnosti, a Kalinić je prokomentarisao i rad crno-belih.

- Mislim da su načinili grešku zbog "hajpa" koji su podigli u javnosti. Ko god da je stigao u klub predstavljan je kao Majkl Džordan. Tokom celog leta naši igrači su čitali ko dolazi u Partizan te da je bolji od košarkaša Zvezde na određenoj poziciji. Oni će ih "ubiti" ove sezone - otkrio je Nikola Kalinić.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike