Partizan oprezan pred Lijetkabelis! Željkov pomoćnik je jednu stvar posebno istakao kao opasnu!

07.03.2022

20:34

0

Autor: 24sedam

Crno-beli nemaju vremena za odmor i slavlje

Partizan oprezan pred Lijetkabelis! Željkov pomoćnik je jednu stvar posebno istakao kao opasnu!
20211023mmObrado22 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana nisu imali vremena da proslave prvu pobedu u ovosezonskim duelima sa večitim rivalom. Crno-beli su u nedelju pred svojim navijačima srušili Crvenu zvezdu (98:84), a već nekoliko sati po završetku meča bili su u avionu za Litvaniju.

Izabranici Željka Obradovića u utorak (18.00) se, posle pauze, vraćaju na međunarodni kolosek duelom protiv Lijetkabelisa, koji je u Areni dobro namučio beogradski tim.

- Trener Lijetkabelisa Nenad Čanak radi odličan posao, ekipa mu igra kompaktno i zrelo. Moramo biti skoncentrisani, igraju puno pet na pet, cela ekipa osim Gagića šutira za tri poena i na tome baziraju igru. Moramo da rešimo pik and pop igru, sa Orelikom pogotovo – kazao je pomoćnik Željka Obradovića Bogdan Karaičić za TV Partizan.

Mladi stručnjak posebno je apostrofirao jednu stvar u igri crno-belih koja bi potencijalno mogla da bude veoma opasna za njih.

- Tokom sezone smo pokazali da kada igramo na dva dana kocentracijski i energetski nismo na nivou. Nama je glavni fokus da pokažemo da rastemo iz utakmice u utakmicu. U Areni protiv njih nije igrao Lesor, nije ni Vukčević, oni će najverovatnije sutra biti na terenu. Možda mi, što se tiče personala, imamo neku blagu prednost i iskustvo, ali energetski mislim da nismo na svom vrhuncu, tako da to moramo da popravimo za sutra.

Rodion Kuruc istakao je da će crno-beli morati sa pretrče rivala i da odrade sve što trener bude tražio od njih kako bi stigli do trijumfa, dok je Matijas Lesor dodao:

- Čeka nas velika utakmica, posle teškog susreta juče. Imamo dva dana da pokušamo da se oporavimo, moramo da ostanemo fokusirani. Sutra je nova utakmica, ono što je bilo juče moramo da ostavimo iza sebe i fokusiramo se na Lijetkabelis, koji je dobar tim – kazao je francuski centar.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike