Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Ponovo ćemo gledati "večiti derbi", a nedelja će biti dan za uživanje zvezdaša i partizanovaca

04.03.2022

09:00

0

Autor: 24sedam

Biće zanimljivih mečeva, a mi smo izabrali one koji se igraju u nedelju

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Ponovo ćemo gledati "večiti derbi", a nedelja će biti dan za uživanje zvezdaša i partizanovaca
KATA8181 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Prethodni vikend je protekao u znaku fudbalskog derbija između Crvene zvezde i Partizana, a ovaj će biti u znaku košarkaškog. Doduše, sada će domaćin biti crno-beli koji će sigurno želeti da se revanširaju za nedavni poraz u finalu Kupa Radivoja Koraća.

U ovaj duel AdmiralBet ABA lige, ekipe ulaze sa različitim učinkom. Tim Željka Obradovića ima skor 16-3, a onaj koji vodi Dejan Radonjić 17-1. Nema sumnje da će i ovaj derbi biti zanimljiv i napet, a sve što se dešava možete uživo da pratite na kanalu Premijum TV Arena sport. Igraće se u nedelju, od 18.30.

Istog dana, na istom kanalu biće prenošeni i mečevi fudbalera dva najtrofejnija srpska fudbalska kluba.

Pošto do kraja sezona nije ostalo mnogo i da je svaki bod zlata vredan u šampionskoj trci, nema sumnje da će ove utakmice izazvati veliku pažnju.

U terminu od 14 časova. lider na tabeli ekipa Aleksandra Stanojevića će gostovati Spartaku, posle 166. "večitog" derbija i trijumfa nad Lučancima. Nešto, kasnije (16.15) tim Dejana Stankovića dočekaće Novi Pazar, i to posle pobede nad Partizanom i meča sa Voždovcem. To će biti i prilika da Zvezda sa navijačima proslavi 77. rođendan.

Nedelja će biti i dan za ljubitelje italijanske Serije A, a posebnu pažnju izazvaće dva meča.

U 18 časova Juventus će dočekati Speciju. Rival "stare dame" i nije neki što bi se reklo, ali jasno je da ovaj prenos preporučujemo zbog Dušana Vlahovića koji je u sredu igrao protiv bivšeg kluba. Da vidimo da li će napadač reprezentacije Srbije dati novi gol. Ovaj prenos biće na kanalu Premijum 3.

I za kraj dana, derbi italijanskog šampionata. Napoli će dočekati Milan. Prvoplasirani protiv drugoplasiranog na tabeli (u trenutku objave teksta), s tim da i tim Lučana Spaletija i Stefana Piolija imaju po 57 bodova. Ko zna, možda će ovaj duel na stadionu "Dijego Armando Maradona" presuditi ko će da bude šampion.

Ovaj duel pratite na Premijumu 3.

Top 5 prenosa ovog vikenda:

Nedelja (14.00) Spartak - Partizan (TV Arena sport - Premijum 1)

Nedelja (16.15) Crvena zvezda - Novi Pazar (TV Arena sport - Premijum 1)

Nedelja (18.00) Juventus - Specija (TV Arena sport - Premijum 3)

Nedelja (18.30) KK Partizan - KK Crvena zvezda (TV Arena sport - Premijum 1)

Nedelja (20.45) Napoli - Milan (TV Arena sport - Premijum 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike