Zvezda čeka evroligaškog dužnika! Delije posle derbija na "Marakani" žure u "Pionir"

27.02.2022

11:04

0

Autor: 24sedam

Početak utakmice je zakazan za 21 čas

Zvezda čeka evroligaškog dužnika! Delije posle derbija na "Marakani" žure u "Pionir"
20220225ekWolters3 - Copyright MN Press

U danu kada se igra i fudbalski "večiti" derbi, na teren će i crveno-beli košarkaši. Ekipa Dejana Radonjića će večeras (21.00) dočekati Fenerbahče u zaostaloj utakmici Evrolige, koja je nedavno otkazana zbog korona virusa.

Crveno-beli će imati prilku za revanš, s obzirom da je u prvoj utakmici ove sezone, Fenerbahče slavio rezultatom 61:57. Ali treba imati na umu da je pre samo dana Zvezda igrala u Atini, sa Panatinaikosom.

- Pred nama je svakako izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja je sjajna u Evroligi i ima odličnu seriju u kojoj je dobila devet od poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima. Imaju veliki kvalitet na svim pozicijama. Mi ćemo pokušati kroz taj jedan trening na dan utakmice da se pripremimo za ovaj meč.

MN Press
 

Ono što nam je primarno je da odigramo bolje u odbrani nego što je to bilo u Atini. Jako nam je značajna i  podrška navijača sa tribina i uz njih možemo da odigramo skoncentrisano i sa energijom ovaj meč - rekao je trener crveno-belih, Radonjić, a Ognjen Dobrić je između ostalog pozvao i navijače.

- Očekuje nas Fenerbahče, zaostala utakmica i znali smo da nakon problema sa Kovidom ulazimo sa nadoknadom ovih utakmica u vrlo zgusnut i naporan period. Vratili smo se iz Grčke tek u subotu uveče i imaćemo trening na dan utakmice na kome ćemo se pripremati za meč sa Fenerom. Odlična ekipa, u dobroj su seriji, vratio im se i De Kolo, ekipa je popunjena na svim pozicijama i moraćemo da odigramo zaista dobru utakmicu ako želimo do bodova. Izuzetno nam je važna podrška naših navijača, jer će nam ta dodatna energija sa tribina biti posebno važna - kazao je Dobrić.

Nakon utakmice sa Fenerbahčeom, crveno-bele tokom sledeće nedelje ponovo očekuju dve važne utakmice u kratkom vremenskom periodu protiv Baskonije, nakon toga i derbi regionalne lige sa Partizanom.

Kako je navedeno na sajtu Zvezde, karte za ovaj meč se nalaze u prodaji od četvrtka, a svi navijači koji su još početkom januara kupili karte za ovaj meč mogu sa tim kartama (bez zamene) da uđu u dvoranu "Aleksandar Nikolić". Isti princip važi i za sve vlasnike "Arena paketa".

Kapije bivšeg "Pionira" biće otvorene od 19 časova, a blagajna radi od 14 sati.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike