Dva Ognjena najavljuju Panatinaikos: Ako zaustavimo Nedovića odradili smo polovinu posla!

23.02.2022

18:35

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli će u petak igrati u OAKA Areni

Dva Ognjena najavljuju Panatinaikos: Ako zaustavimo Nedovića odradili smo polovinu posla!
20220127klDobric3 - Copyright MN Press

Crvena zvezda u petak od 20 časova gostuje Panatinaikosu u okviru Evrolige, a očekivanja pred taj duel izneli su Ognjen Dobrić i Ognjen Kuzmić.

Crveno-beli će sigurno protiv Panatinaikosa igrati sa dodatnim elanom posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća.

- Očekuje nas malo naporniji raspored i uspeli smo ovih nekoliko dana da se odmorimo i pripremimo za utakmice koje nam dolaze. Prva od tih utakmcia je Panatinaikos u Atini. Očekuje nas još jedan trening pred put na kome treba što bolje da se spremimo za utakmicu - rekao je Ognjen Dobrić 

Kaže Zvezdina "Kobra" da rezultat iz prvog obračuna ovih timova ne mora ništa da znači.

- To ne mora ništa da znači, ta utakmica je igrana u prvom delu sezone. Oni su promenili roster, promenili su i formu… Ne verujem da će biti ista utakmica, pogotovo što igraju pred svojim navijačima, tako da moramo dati sve od sebe svih 40 minuta, ako želimo da pobedimo. Sve ekipe u Evroligi su kvalitetne, moramo se boriti celu utakmicu.

Ognjen Kuzmić podržava reči svog kolege.

- Imali smo nekoliko dana da se pripremimo za Panatinaikos, ali to je ujedno priprema i za Fenerbahče, jer čim se vratimo iz Atine očekuje nas i taj zaostali meč u Evroligi. Svakako će za nas biti plus to što ćemo u narednom periodu više igrati kod kuće, i to bi moglo da nam bude od pomoći da preguramo težak period. Prošlo je od tada mnogo vremena, taj meč treba da zaboravimo i fokusiramo se na našu igru. Mislim da treba da odigramo dobru odbranu, po kojoj smo prepoznatljivi. Ona će biti ključ u Atini. Ukoliko uspemo da zaustavimo Nedovića, obavićemo skoro pola posla - istakao je Kuzmić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike