Ivanović posle ubedljive pobede objašnjavao specifičnost kupa, ali i dodaje: Kada igraš za Zvezdu moraš da osećaš pritisak! (VIDEO)

18.02.2022

08:21

0

Bio je najefikasniji protiv Radničkog sa 18 poena

Ivanović posle ubedljive pobede objašnjavao specifičnost kupa, ali i dodaje: Kada igraš za Zvezdu moraš da osećaš pritisak! (VIDEO)
KATA6812 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Više nego ubedljivo Crvena Zvezda odradila je posao na otvaranju Kupa Radivoja Koraća. Radnički iz Niša je odigrao koliko je mogao, ali su crveno-beli iz Beograda bili dominantni i lako su izašli na kraj sa timom koji predvodi Raško Katić.

Nikola Ivanović bio je jedan od raspoloženijih za igru. Ivanović je za 25 minuta u igri ubacio 18 poena i vodio je svoj tim do ubedljivog trijumfa i polufinala Kupa Radivoja Koraća.

Objašnjava plejmejker Zvezde koliko je važna činjenica da crveno-beli sačuvaju svežinu na ovakvoj vrsti  turnira.

Ono što smo želeli pred ovaj meč je da imamo dobar pristup, da odigramo na pravi način i da se pripremimo za ono što nas čeka. U subotu i eventualno nedelju igramo bek-tu-bek, što je situacija koja prilično retka i specifična. U Evroligi obično imamo dan između susreta. Naravno da je velika potrošnja, da moramo da vodimo računa o sebi - rekao je između ostalog Ivanović.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Dodaje i da je zadovoljan svojom partijom, ali i partijom cele ekipe.

- Videćemo do kraja da li će biti tako. Dobro je da se što više igrača individualno oseća dobro. Da su u ritmu. Spremamo se za polufinale i nadam se finale

Kakva je situacija u svlačionici Crvene zvezde, oseća li se pritisak u ulozi jednog od favorita turnira?

- To je borba za trofej. Kada igraš za Crvenu zvezdu, oseća se pritisak. Takva je situacija, moramo da se prilagodimo što je najbolje moguće. Svi smo maksimalno motivisani. Imamo pravi pristup za ceo kup – istakao je Ivanović.

Crvena Zvezda će u subotu igrati u polufinalu protiv Mege koja je nadigrala Zlatibor u svom četvrtfinalnom meču.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike