Radonjić zadovoljan: Ono što smo želeli, to smo i uradili! Bilo je baš prijatno!

17.02.2022

20:22

0

Autor: 24sedam

Strateg Zvezde smiren posle ubedljivog izdanja

Radonjić zadovoljan: Ono što smo želeli, to smo i uradili! Bilo je baš prijatno!
KATA6778 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Prvi polufinalista Kupa „Radivoja Koraća“ je Crvena zvezda. Izabranici Dejana Radonjića stigli su u Niš sa željom da odbrane trofej osvojen prošle godine u Novom Sadu, a prvi korak ka tom cilju napravljen je na izuzetno dominantan način.

Crveno-beli su u uvodnom meču završnih borbi za „Žućkovu levicu“ savladali kragujevački Radnički 103:59, pa najtrofejniji strateg u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana morao biti zadovoljan.

- Ono što smo želeli, to smo i uradili. Sada ostaje da se pripremimo za polufinale – rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle meča, pa dodao:

- Kao što sam rekao pre nego što smo došli u Niš, fokus je bio da pre svega uradimo ono što smo planirali pre turnira, a bili smo fokusirani na prvog protivnika. Uspeli smo da uradimo to što smo hteli, sada idemo da se pripremimo za sledeći meč i polufinale. Zahvalio bih se navijačima na podršci, bilo je večeras baš prijatno za nas. Siguran sam da će i u subotu u polufinalu biti dobra atmosfera – istakao je Radonjić.

Crveno-beli će u borbi za finale na megdan boljem iz duela u kojem se večeras sastaju Mega i Zlatibor.

- Hteo bih da čestitam Radničkom na učešću na turniru. Prvi korak smo završili, predstoje još dva. Fokusirani smo na završetak ovog takmičenja. Spremićemo se za onog ko dođe, ali mi gledamo naše ciljeve, ono zbog čega smo mi došli. I to je to – kazao je jedan od najboljih pojedinaca Zvezde na meču sa Kragujevčanima Stefan Marković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike