Kragujevčani ne tuguju posle debakla: Nije sramota izgubiti od Zvezde ovakvom razlikom

17.02.2022

20:44

0

Autor: 24sedam

Ivica Vukotić nema razloga za nezadovoljstvo

Kragujevčani ne tuguju posle debakla: Nije sramota izgubiti od Zvezde ovakvom razlikom
KATA6641 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Doživeli su košarkaši kragujevačkog Radničkog ubedljiv poraz od Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa „Radivoja Koraća“, ali nemaju previše razloga da tuguju.

I pre prvog podbacivanja u niškom „Čairu“ bilo je jasno da su crveno-beli apsolutni favoriti, što su na kraju i opravdali sigurnim trijumfom – 103:59.

- Mi smo samim plasmanom na Kup drugu godinu zaredom ispunili cilj. Prošle godine smo takođe u četvrtfinalu izgubili od Zvezde. Tada je bilo 61 poen razlike. Sada smo pružili malo bolji otpor, posebno u drugom poluvremenu – kazao je posle meča strateg Radničkog Ivica Vukotić i dodao:

- Zadovoljan sam kao su momci igrali, jer znamo šta Zvezda predstavlja i igrački i u svakom pogledu. Iskoristili smo ovaj meč za promociju, da vraćamo Radnički i Kragujevac na košarkašku mapu. Nije sramota izgubiti od Zvezde ovakvom razlikom. Okrećemo se obavezama u KLS, nadam se da se vidimo ponovo sledeće godine – rekao je Vukotić.

Slično razmišlja i košarkaš Radničkog Nikola Veljović.

- Čestitam Zvezdi na pobedi i mojoj ekipi na velikoj borbi. Kao što je trener rekao, sada je razlika bila malo manja u odnosu na prošlu godinu kada smo takođe igrali sa Zvezdom. Sada smo pružili malo bolji otpor. Znali smo šta nas čeka. Ipak su oni evroligaški tim. Okrećemo se KLS, gde nas čeka težak period - rekao je Veljović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike