Radonjiću laknulo posle drame u Stožicama! Bitna je sama pobeda, posle svega što smo prošli zbog korone!

24.01.2022

19:29

0

Trener crveno-belih nije krio zadovoljstvo nakon važnog trijumfa protiv Cedevite Olimpije

Radonjiću laknulo posle drame u Stožicama! Bitna je sama pobeda, posle svega što smo prošli zbog korone!
dejan radonjić (6) - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde slavili su u uzbudljivoj završnici Olimpiju Cedevitu sa 83:82, a trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao da im ovaj trijumf mnogo znači, zbog svega šta im se dešavalo u prethodnom periodu.

- Posle izuzetno teškog perioda za nas, koji je predugo trajao, kao i teškog ritma za nas, korone. Ostali smo skoro bez čitavog tima i nismo predugo bili zajedno. Trenažni proces je trpeo, pokušali smo nekoliko dana pred meč u Evroligi da uradimo koliko je moguće, tamo je bilo evidentno da je to bilo daleko od onoga što smo igrali pre tih problema i te pauze od preko 20 dana - istakao je Radonjić.

Trener crveno-belih se osvrnuo i na sam meč protiv Ljubljančana.

- Početak je bio vrlo mekan, čak i više od toga. Odbrana je bila izuzetno loša, malo smo se konsolidovali pred kraj prve četvrtine i u drugoj nešto bolje to radili. Ponavljam, uz greške koje nisu tipične za nas. U nastavku smo imali bolje intervale, ali generalno opet je to bilo "gore-dole", gde smo pravili razliku, padali, pravili greške i na kraju dozvolili da iz naše prednosti dođemo u zavidan minus u završnici. Ovo nam je koja već gusta završnica. Uspeli smo da u zadnjim minutima budemo dobri, da odbranimo, pogodimo i da dođemo do izuzetno važne pobede - zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike