Bivši Zvezdaš preti! Možemo da ih pobedimo, imamo kvalitet!

23.01.2022

17:09

0

Košarkaš Cedevite Olimpije Alen Omić očekuje trijumf u derbi meču protiv crveno-belih

Bivši Zvezdaš preti! Možemo da ih pobedimo, imamo kvalitet!
20201028dsPartizanBurg33 - Copyright MN Press

Trener Cedveite Olimpije Jurica Golemac izjavio je pred derbi meč sa Crvenom zvezdom da igraju protiv najbolje ekipe u AdmiralBet ABA ligi.

- Crvena zvezda je svakako najveći favorit za osvajanje titule šampiona u ovom takmičenju. Tim koji igra u Evroligi i ima po tri ravnopravna igrača na svakoj poziciji. Igraju fizički i odlično su vođeni. Ako želimo da meč završimo pozitivnim rezultatom, moramo da odigramo jednu od najboljih utakmica u sezoni - rekao je Golemac.

Bivši košarkaš crveno-belih, sada član Cedevite Olimpije, Alen Omić je napomenuo da je neophodno da trijumfuju ukoliko bi želeli da se vrate u pobednički kolosek.

- Moramo da se vratimo na pobednički kolosek i uhvatimo ritam. Naši rivali su u petak ugostili Asvel u Evroligi i doživeli poraz u poslednjim trenucima meča. Bez obzira na to, oni će u Ljubljanu doći sa željom da dokažu zašto su prvi u regionalnoj ligi i zašto ove sezone igraju Evroligu. Potrebna nam je pobeda, pa ćemo dati sve od sebe da je obezbedimo u ponedeljak – rekao je Omić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike